ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com

Coaching op de camino VOL! INFORMEER NAAR DE DATA VOOR 2021

Onder begeleiding op weg naar Santiago de Compostella en ontvang coaching onderweg

Beschrijving

Voor veel pelgrims is een camino een keerpunt. Een tijd om te bezinnen en dichter bij zichzelf te komen. Vragen als ‘Wat wil ik nu écht?’ of ‘Hoe ga ik verder met mijn werk of leven?’ zijn vaak een reden om op weg te gaan. Anderen willen met een pelgrimstocht een periode in hun leven afsluiten. Voel jij dat een pelgrimstocht jou roept? Wil jij in jouw eigen proces ondersteund worden? Of vind je het spannend om alleen te lopenen wil je onder begeleiding naar Santiago lopen? Dan is deze pelgrimstocht écht iets voor jou! 

In een kleine groep gelijkgestemden en onder begeleiding van een ervaren gids, coach én camino-expert, ga je aan de slag met jouw eigen thema. Door middel van gesprekken, oefeningen en gezamenlijke deelmomenten krijgt jouw proces alle aandacht.

Tijdens deze pelgrimstocht leg je, in 10 dagen, een kleine 200 kilometer, te voet af. Je vertrekt in Villafranca del Bierzo en eindigt in Santiago de Compostella. Tot slot geniet je van een vrije dag in Santiago de Compostella, om te slenteren in de sfeervolle straatjes, te bekomen van je fantastische prestatie en te verbroederen met de vele pelgrims.

Vertrek 25 juni 2021 - Retour 4 juli 2021

(VERTREK GEGARENDEERD! Maximaal 10 deelnemers)

Wat brengt het jou om mee te gaan?

 • je laat ballast los;
 • stress vermindert;
 • al wandelend maak je ruimte om inzichten op te doen en te luisteren naar je innerlijke stem;
 • je komt dichter bij jezelf en krijgt helderheid over je te kiezen weg
 • je loopt onder begeleiding van een ervaren camino-gids 

Bovendien ervaar je het unieke gevoel van pelgrimeren:

 • er ontstaat rust en ruimte in je hoofd doordat je letterlijk je leven vertraagt;
 • je voert gesprekken met diepgang en voelt je verbonden met je medereizigers en andere pelgrims;
 • het simpele leven op de camino brengt jou gevoelens van dankbaarheid en tevredenheid;
 • en de prachtige fysieke prestatie maakt je bewust van je kracht.

Doordat wij alles voor je regelen, van logies tot vluchten en jou elke dag praktische tips meegeven, kan jij helemaal bezig zijn met het lopen van jouw tocht.

Wie zijn je medereizigers?

Deze tocht is bedoeld voor mannen en vrouwen die:

 • het spannend vinden om alleen naar de camino te gaan; 
 • een tocht van bijzondere diepgang willen ervaren;
 • op zoek zijn naar hun eigen weg;
 • positief en met ondernemende geest in het leven staan,
 • open staan voor een goed gesprek en bereid zijn om te delen en te ondersteunen.

Je bent welkom alleen, als koppel, met een vriend of vriendin, je broer of zus of iedere andere persoon waar jij deze prachtige ervaring mee wilt delen.

Wie begeleidt jou?

Deze ´onder begeleiding naar de camino´ is een samenwerking tussen Inge Compen (Vrouwkracht) en Annemiek Nefkens (Spain is More).

Inge en Annemiek, beiden een camino gelopen, raken aan de praat. En voelen meteen een klik. Allebei een marketingcarrière achter de rug, allebei voelen ze diezelfde passie voor de camino en ze zijn het er over eens: ze willen zich absoluut inzetten om zoveel mogelijk mensen deze krachtige ervaring te laten beleven. Waarop ze besluiten om hun krachten te bundelen in deze pelgrimstocht.

Ervaringen van andere deelnemers: 

Myriam: "Deze pelgrimstocht is een aanrader. Zeker voor iedereen die de moed heeft zichzelf in de spiegel te kijken en tegen te komen. Ik wilde altijd al de camino wandelen. Ik wilde aan den lijve ondervinden dat hij je brengt wat je nodig hebt. 

Ik heb heel wat positieve dingen gekregen zonder er voor door een dal te moeten gaan. Op het einde van de rit heb ik van de groepsgenotes mooie cadeaus gekregen in de vorm van feedback over mezelf. Dit zijn echt geschenken omdat het me helpt te vertrouwen in mezelf en te geloven dat de richting die ik gekozen heb de juiste is.

Linda: ¨Waarom ik ben meegegaan? Het lopen van de Camino stond al heel lang op mijn wensen lijstje. Ik wilde het gaan doen na het overlijden van mijn vader. Ik ben al enige tijd “mijn weg” aan het zoeken op gebied van werk en privé. Het leek me een mooi moment om de Camino nu te lopen en met een paar vragen op pad te gaan……

Wat het me gebracht heeft? 10 dagen back to basic. Alleen maar mijn voeten voor elkaar zetten, mijn huis op mijn rug en op weg zijn…… Het heeft mij 10 dagen rust, plezier, uitdaging, voldoening en heel veel vertrouwen gegeven. Vertrouwen in mezelf, mijn lichaam, mijn doorzettingsvermogen/volharding. Ik kan op mezelf vertrouwen, in elke situatie. Dit zal mij helpen bij het maken van keuzes. Verder heb ik 10 dagen kunnen verbinden met mensen die ik onderweg ben tegen gekomen. Ik merkte onderweg en ook na aflooo dat ik dit het allerbelangrijkste heb gevonden en mij het meeste plezier heeft gegeven. Het voelde als 1 grote familie. Heel erg fijn.

Ik heb er van genoten en zal op termijn ook de 800 km route vanuit Frankrijk gaan lopen, dus ik zou deze reis anderen aanraden die:
– in rust willen uitzoeken wat ze echt willen
– zich willen verbinden met andere Camino lopers
– onderdeel willen zijn van een eeuwenoude traditie

Kortom, DOEN!

 

Over Inge Compen, VrouwKracht

Ik ondernam in 2014 ik mijn eerste pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Samen met mijn vader stapte ik in 32 dagen de 800 kilometer van de camino francès. Intussen ben ik een absolute camino-lover! Santiago voelt voor mij inmiddels als thuiskomen. Heel wat groepen mocht ik al de kracht van de weg naar Compostela laten ervaren.

Het is mijn doel dat jij een ‘experience for life’ hebt. Ik gun je dat je kan verstillen uit de hectiek van alle dag, ruimte kan nemen voor jezelf en versterkt met nieuwe inzichten weer naar huis gaat. Voor mij is het belangrijk dat jij er jouw camino van maakt. Het zijn mijn uitgangspunten dat jij kan genieten, fijne gesprekken kan voeren, ervaringen kan delen en je je gedragen voelt door de anderen.

Mijn werkwijze is er een van humor, vol geloof in jouw mogelijkheden, ondersteunend zonder aandringen en met de voeten op de (Spaanse) grond, overgoten met een vleugje intuïtie en innerlijke wijsheid.

In 2007 ruilde ik mijn marketingjob in voor een job als coach. Ik volgde opleidingen NLP, familie-opstellingen, loopbaanbegeleiding en heb een rugzak vol tools om jou te laten ontdekken wat je écht wil.

Meer weten over Inge en Vrouwkracht? Klik hier

Over Annemiek Nefkens, Spain is More

In mei 2018 begon ik vanuit Vézelay (Frankrijk) naar Santiago de Compostella te lopen, vervolgens nog naar Finisterre en Muxia. In totaal ben ik ruim 3 maanden onderweg geweest en heb 2.000 km afgelegd. Een prachtige en onvergetelijke ervaring! Wat ik het leukst vond is het contact met pelgrims uit de hele wereld, de natuur, stilte en eenvoud. Het enige waar je aan denkt is wandelen, eten, slapen en het weer! En ik hield er een baan in het Noord Spaanse Leon aan over. Zo zie je maar dat de camino je brengt wat je nodig hebt!

Het noorden van Spanje heeft mijn hart gestolen tijdens de camino. Dit adembenemende deel van Spanje is zeer divers en heeft zoveel te bieden, maar het is nog steeds relatief onbekend. Bij Spain is More ben ik verantwoordelijk voor het Nederlandse en Belgische deel van ons reisbureau. Meer weten over Annemiek en Spain is More? Klik hier 

 

Andere reizen
 • Prijs
  1.575 Euro /pers.
 • Dagen
  13 dagen / 12 nachten
Gedetailleerde routebeschrijving
Gedetailleerde routebeschrijving (bekijk alle dagen )
 
Wat is inclusief in deze reis?

1.575 Euro /pers. Per persoon in een 2-pers. kamer

Toeslag eenpersoonskamer:175 Euro

Inclusief

Inclusief:

 • Een (online) startmoment met tips over voorbereiding en voor het zetten van jouw intentie.
 • Dagelijks coaching onderweg
 • Een 3 maanden online opvolgcoaching met inspirerende mails en opdrachten om de inzichten van jouw camino te integreren in jouw dagelijkse leven.
 • 12 nachten in een tweepersoonskamer. Om een indruk op te doen van onze accommodaties, klik hier
 • 12 x ontbijt.
 • Transport van vliegveld Santiago naar Villafranca del Bierzo
 • Transport van hotel Santiago naar vliegveld Santiago
 • Vlucht Amsterdam/Brussel naar Santiago naar Amsterdam/Brussel – incl. 1 stuk check-in bagage p.p (het gewicht hangt af van de vliegtuigmaatschappij, meestal 20-23 kg)
 • Spain is More gids (1 exemplaar per kamer).
 • Pelgrimspaspoort (Credencial).
 • 24/7 noodnummer
 • Belastingen

De aanbetaling bij boeking bedraagt 40% van de reissom. Het resterende bedrag dient 30 dagen voor de reisdatum te worden overgemaakt.

Optioneel

Optioneel:

 

 • Bagagevervoer tijdens de pelgrimsroute kan van tevoren worden geboekt. Als je dit aanvraagt, wordt je koffer van hotel naar hotel vervoerd op de aangegeven wandeldata. Prijs 75 euro /bagagestuk van max. 20 kg
 • Annuleringsverzekering: 6% van de totale reissom (kan worden aangevraagd bij het boeken). We raden je aan om zowel een reis- als annuleringsverzekering af te sluiten om gerust naar deze tocht toe te leven. 

Ervaringen van onze gasten

Voeg ervaringen toe aan jouw reis
Webmap| Hoe te reserveren| Vragen| Links| Gebruiksvoorwaarden| Wettelijke waarschuwing| Contact Veilig betalen met: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal