ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com

Corona Virus update

Fecha: 2020-05-31

LET OP: tijdens deze kroningstijden zijn de telefoons doordeweeks geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur. 9 en 12.

VOUCHER SPAIN IS MORE

We verkeren momenteel, door de uitbraak van het coronavirus, in een zeer uitzonderlijke situatie. Een situatie die gevolgen met zich meebrengt waarmee we niet eerder te maken hebben gehad. We betreuren de enorme impact van het coronavirus op alle vakantieplannen. En verwelkomen je graag weer in de nabije toekomst, om er alsnog samen een onvergetelijke vakantie in Noord-Spanje van te maken.

Wie ontvangt de Corona-voucher?

Als jouw vakantie in verband met het coronavirus geen doorgang kan vinden, ontvang je ter compensatie een Corona-voucher. Het gaat om bij Spain is More geboekte vakanties met een vertrekdatum tussen 13 maart 2020 en 30 april 2020. Je ontvangt van ons een voucher ter waarde van het voorschot dat door jou betaald is. Als je op dit moment je reis met vertrek na 30 april 2020 wilt annuleren dan gelden hiervoor de reguliere annuleringsvoorwaarden. Heb je twijfels over je reis? Neem dan contact met ons op. 

Hoe lang is de voucher geldig?

De Corona-voucher is een jaar lang geldig op reizen uit het aanbod van Spain is More. Je hebt dus een jaar lang de tijd om een nieuwe vakantie uit te zoeken. De nieuwe vertrekdatum moet ook binnen de geldigheid van de voucher zijn

Wat gebeurt er met mijn annuleringsverzekering die ik bij Spain is More heb afgesloten? 

Heb je annuleringsverzekering via Spain is More afgesloten, dan wordt deze automatisch aangepast aan je nieuwe reisdata. Hieraan zijn kosten verbonden. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Voorwaarden voucher

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de Corona-voucher.

  • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de (inwisseling van de) Corona-voucher, uitgegeven door Spain is More.
  • De Corona-voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking en de waarde van de Corona-voucher stemt overeen met de door jou betaalde reissom of het voorschot van de oorspronkelijke boeking.
  • Deze Corona-voucher kan uitsluitend gebruikt worden ten behoeve van (gedeeltelijke) betaling van een reis uit het reisaanbod van Spain is More.
  • De Corona-voucher is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte. Ook de nieuwe vertrekdatum dient te liggen binnen 1 jaar na datum van uitgifte. 
  • Indien je bij nieuwe boeking meer besteedt dan de op de Corona-voucher vermelde waarde, dien je het verschil bij te betalen.
  • De Corona-voucher is op naam gesteld en strikt persoonlijk. Overdracht van de (restant)voucher is slechts mogelijk aan een (andere) deelnemer van de oorspronkelijke boeking en onder de voorwaarde dat dit vooraf kenbaar wordt gemaakt aan Spain is More.
  • Indien Spain is More aan de hand van enige ontbrekende (beveiligings)kenmerken enigszins het vermoeden heeft dat deze Corona-voucher ongeldig of vervalst is, kan zij deze als ongeldig aanmerken en deze als betaalmiddel weigeren en contante betaling van de klant eisen. Kopiëren, namaken, vermenigvuldigen en/of op enigerlei wijze reproduceren van deze Corona-voucher is verboden. Bij overtreding van deze bepaling wordt aangifte gedaan.

 

Corona-update

Algemene reisbeperkingen wijzigingen dagelijks met betrekking tot Corona Virus COVID-19.

Bij Spain is More houden we de situatie nauwlettend in de gaten en volgen we het advies van de Europese autoriteiten op.

Daarnaast hebben we enkele wijzigingen aangebracht in onze Algemene Reisvoorwaarden. Deze zijn als volgt: 

WIJZIGING 1: We accepteren dat de laatste betaling van het resterende reissaldo 2 weken voor je vertrek wordt betaald. Ook al is de datum op de factuur anders.

WIJZGING 2: Als je binnen nu en 30 dagen reist, bieden wij je aan de reis uit te stellen, zonder wijzigingskosten en met dezelfde prijs *. Als je echter een vlucht heeft inbegrepen en de prijs van het nieuwe ticket hoger is dan de oude prijs, kunnen er extra kosten van toepassing zijn.

WIJZIGING 3: De reis kan worden geannuleerd. In dat geval kom je in aanmerking voor terugbetaling van het bedrag, hetzij als tegoedbon of als een contante vergoeding. Dit hangt af van de regels die je luchtvaartmaatschappij hanteert. Deze regels worden momenteel in de EU besproken.

Vanaf vandaag (24 / 3 / 2020) heeft de EU luchtvaartmaatschappijen het recht gegeven, onder deze zeer bijzondere Corona-omstandigheden, ALLEEN in de vorm van een voucher terug te betalen. De algemene voorwaarde is dat binnen 12 maanden na afgifte de voucher gebruikt kan worden (de algemene voucher-voorwaarden kunnen echter van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij verschillen). De voucher kan worden gebruikt voor elke vlucht met dezelfde luchtvaartmaatschappij, naar dezelfde persoon als vermeld op het ticket. Dit is op dit moment onze enige manier om vliegtickets terug te betalen.

* Er kunnen extra kosten zijn als het nieuwe vliegticket op de nieuwe reisdagen duurder is. Wij brengen geen kosten in rekening voor de wijzigingen van hotels en andere services. Er kunnen speciale regels gelden voor specifieke luchtvaartmaatschappijen, aangezien bij sommige het wijzigen van het ticket niet is toegestaan.

OPMERKING: Voor nieuwe reisaanvragen met vertrek tussen nu en 30 juni 2020 bieden we deze voorstellen aan EXCLUSIEF vluchten. Uiteraard adviseren we graag je over welke vluchten beschikbaar zijn en tegen welke prijs. 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU? 

1. Overweeg of je de reis al dan niet wilt uitstellen. 

2. Als je vertrekdatum later is dan 24 april 2020, wacht dan om contact met ons op te nemen. We houden onze updates actueel en nemen rechtstreeks contact op met getroffen reizigers. 

3. Het is mogelijk om je reis te wijzigen naar een nieuwe datum in 2020, zelfs als het nog langer dan 30 dagen duurt voordat je op reis gaat. Dit hangt af van de omstandigheden van de individuele luchtvaartmaatschappij. Neem contact met ons voor meer informatie.

4. Heb je geen vlucht geboekt bij Spain is More en reis je binnen 2 weken? Neem contact met ons op indien je iets aan je reis wilt veranderen. 

5. Blijf kalm en hou mededelingen van de autoriteiten goed in de gaten. 

Klik hier voor meer informatie. 

Hartelijke groet, 

Team Spain is More

Terug

Onze meest populaire reizen in noord-Spanje


Camino Frances (St.Jean-Pied-de-Port - Logroño)

Camino Frances (St.Jean-Pied-de-Port - Logroño)

Vanaf 1.050 /pers.

Lees verder
Camino Frances (St.Jean-Pied-de-Port - Logroño)

Camino Frances (St.Jean-Pied-de-Port - Logroño)

Vanaf 1.050 /pers.

Lees verder
Camino del Norte (Avilés-Santiago)

Camino del Norte (Avilés-Santiago)

Vanaf 1.475 /pers.

Lees verder
Camino Portugues (Porto-Santiago)

Camino Portugues (Porto-Santiago)

Vanaf 1.270 /pers.

Lees verder

Meld je aan voor onze blog

Op maat gemaakte Camino reizen
Webmap| Hoe te reserveren| Vragen| Links| Gebruiksvoorwaarden| Wettelijke waarschuwing| Contact Veilig betalen met: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal