Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

4.9

Waarom zou je met Spain is More reizen?

Er zijn verschillende goede redenen waarom Spain is More een voor de hand liggende keuze is wanneer je een reis naar Noord-Spanje wilt boeken. Hier noemen we er een paar:

1. Vertrek elke dag

Je kunt helemaal zelf beslissen wanneer en vanaf waar je je reis wilt beginnen alsook het aantal dagen dat je wilt gaan. Let wel op dat het normale vakantieseizoen in Noord-Spanje duurt van april tot oktober.

2. 100% aangepast

Bij ons krijgt je alles op maat op basis van jouw specifieke wensen. We boeken precies zo hoe je ons vraagt.

3 Volledige vrijheid

Wij van Spain is More bieden geen groepsreizen of tours met gids aan. Dit betekent dat je alle vrijheid hebt om zelf te bepalen in welk tempo je wilt wandelen/reizen. Wij houden niet van stress. Vakantie moet in alle rust gedaan worden!

4. Persoonlijke gids

Wanneer je bij Spain is More boekt, krijgt je een op maat gemaakte reisgids die is geschreven op basis van jouw reis. De reisgids bevat stadsplattegronden, hotel info, informatie over je bestemmingen, tickets, tips en adviezen en een pelgrimspas als je een pilgrimstocht bij ons geboekt heb.

5. 24/7 servicetelefoon

Wij streven er altijd naar dat je als klant bij ons altijd een soepele en zorgeloze ervaring hebt. Reizen via ons moet makkelijk zijn. Maar mocht er onderweg toch een obstakel opduiken, dan zijn we altijd slechts een telefoontje van je verwijderd.

6. We zijn ter plaatsen

Spain is More heeft het hoofdkantoor v gevestigd in León, Noord-Spanje, midden op de  franse pelgrimsroute  . Als je hier langskomt, kom dan even binnen om hallo te zeggen! 

7. Kwaliteit boven kwantiteit

In tegenstelling tot grotere reisbureaus die soms de hele wereld als bestemming hebben, concentreren wij ons alleen op Noord-Spanje. Dit betekent dat we onze bestemming kennen, alle ins en outs kennen en veel persoonlijke tips en aanbevelingen kunnen geven. Kwaliteit boven kwantiteit, heel eenvoudig!

Boek HIER jouw droomreis!

Terug