Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Hoe te reserveren

 1. Niets is makkelijker dan een persoonlijke prijsopgave te ontvangen voor uw vakantie in Noord-Spanje. Geef ons uw wensen en ideeën door over uw ideale reis: bel ons, vul het formulier, of stuur een e-mail naar info@spainismore.com.
   
 2. Meestal ontvangt u binnen 24 uur een antwoord per e-mail, met daarin een voorstel voor uw vakantie. En dat zullen we aan de hand van uw aanwijzingen net zolang aanpassen tot de definitieve prijsopgave perfect samenvalt met wat u wilt. Het allerbelangrijkste voor ons is dat het uiteindelijke plan naadloos aansluit op uw wensen op het moment van de reservering. Vervolgens zullen wij ons maximaal inspannen om aan uw verwachtingen te voldoen.
   
 3. Wanneer u er eenmaal van overtuigd bent dat de prijsopgave helemaal aansluit bij uw wensen, deelt u uw bevestiging mee aan Spain is More. Afhankelijk van het soort vakantie doet u dat met een e-mail met daarin de nodige gegevens, of via uw klantenzone, waar u uw route en de nodige persoonlijke informatie kunt bekijken. Nadat we uw bevestiging van de reis ontvangen hebben, wordt de reservering bindend op grond van de reisvoorwaarden van Spain is More . Wij verwerken alle persoonlijke gegevens op vertrouwelijke basis met inachtneming van de wet bescherming persoonsgegevens. De verschafte informatie wordt alleen gebruikt indien strikt nodig, zoals voor het huren van een auto of het reserveren van een vlucht.
   
 4. Reisverzekering afsluiten: Als je een annuleringsverzekering wilt afsluiten, dan kan dat nadat je de reis hebt geaccepteerd en de passagiersgegevens hebt ingevuld. Zodra je dit gedaan hebt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de reis. In deze mail staat een link waar je de verzekering kunt afsluiten. Het hele aankoopproces gaat via Allianz. Spain is More heeft niets met dit aankoop proces te maken, zoals ook niet met de toegepaste verzekeringsvoorwaarden. Als je om welke reden dan ook gebruik moet maken van de verzekering nadat je deze hebt gekocht, dien je rechtstreeks contact op te nemen met Allianz. Ook voor alle overige vragen over, van, voor het afsluiten van deze verzekering, of het ontvangen van meer informatie, dient direct met Allianz gedaan te worden.

  Wanneer moet ik een reisverzekering afsluiten?
   
  • Wij raden je aan een reisverzekering af te sluiten op de dag dat je je reis boekt. Maar in ieder geval binnen maximaal drie dagen erna.
  • Als jouw reis na 30 dagen of meer begint, kun je jouw polis tot 30 dagen voor aanvang van de reis bij ons regelen. De dekking geldt echter alleen voor die verzekerde gebeurtenissen die zich voordoen nadat je jouw polis hebt afgesloten.
  • Als jouw reis binnen de komende 29 dagen begint, moet de reisdekking direct worden geregeld; maar in ieder geval binnen de komende drie dagen.
  • Als je een jaarlijkse reisdekking afsluit, worden boekingen die zijn gemaakt voordat de verzekering is afgesloten, meegerekend als de reis op zijn vroegst over 30 dagen begint. Als jouw reis binnen 29 dagen of minder moet beginnen, moet jouw jaarlijkse verzekeringspolis binnen drie dagen na de boeking worden geregeld om de boeking te laten opnemen in uw jaarlijkse reisdekking.

   
 5. Na ontvangst van uw bestelling maken wij alle door u aangevraagde reserveringen. Indien alle onderdelen beschikbaar zijn en er geen wijzigingen zijn, bevestigt Spain is More uw reis via e-mail.
   
 6. Wij doen altijd het mogelijke om de bevestiging te versturen binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag. Indien sommige onderdelen van de reservering om bepaalde redenen niet beschikbaar zijn, krijgt u van ons zo snel mogelijk een gewijzigd voorstel.
   
 7. Na het afsluiten van alle reserveringen ontvangt u van Spain is More een bevestiging per e-mail. Zodra Spain is More uw reis bevestigd heeft, ontvangt u een factuur met informatie over de betaalmogelijkheden. U kunt betalen door middel van een bankoverschrijving of met Visa of Mastercard.
   
 8. Maximaal twee weken voor aanvang van uw reis ontvangt u een complete reisgids met onder andere toegangsbewijzen, suggesties, kaarten, etc. Tijdens uw vakantie staat ons kantoor in Spanje altijd klaar voor u, om u, indien nodig, bij te staan met raad of hulp.
   

Ontdek samen met ons de mooiste plekjes van Noord-Spanje!

Voor het wettelijke aspect en al uw andere vragen verzoeken wij u onze "gebruiksvoorwaarden" te raadplegen.