Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

4.9
Welke Camino moet ik kiezen? Het weer op de Camino Beste seizoen op de camino Handige gids voor de camino Blog Camino Videos van Camino

Ideale pelgrimsroute te voet of met de fiets naar Santiago de Compostela

Is het jouw droom om de Camino – ook wel bekend als de Sint Jakobsroute - te lopen of te fietsen? Laat je droom dan uitkomen met Spain is More. Wij zijn gespecialiseerd in pelgrimstochten naar Santiago, te voet of op de fiets. Wij bieden een op maat gemaakt programma dat voldoet aan jouw behoeftes met overnachtingen langs de route in de leukste hotels met eigen badkamer. Als je voor Spain is More kiest, ontvang je een speciaal voor jou samengestelde reisgids. In deze handige reisgids vind je informatie over de verschillende etappes, een plattegrond met de locatie van de hotels, suggesties voor je paklijst, tips voor bezienswaardigheden en goede restaurants, en nog veel meer. Boek vandaag nog en maak je klaar voor de pelgrimstocht van je leven!

Vind jouw Camino