Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Over ons

Kantoor

oficina

Ons kantoor bevindt zich in de hoofdstraat van de schitterende oude binnenstad van Leon, in het hart van noordwestSpanje. De geografische ligging is ideaal, omdat onze samenwerkingpartners en onze klanten die op reis zijn niet ver weg zijn. Door onze nabijheid weten wij als geen ander wat er gaande is in NoordSpanje, waardoor wij onze klanten de beste deals en ervaringen kunnen bieden. Dankzij de moderne technologie zijn wij bovendien makkelijk te bereiken.

Ons kantoor bevindt zich in Spanje, maar we hebben meerdere vaste telefoonnummers van verschillende landen, zodat je slechts het lokale tarief hoeft te betalen (mits van toepassing op jouw land). Bovendien zijn we via skype, chat of email te bereiken.

Onze filosofie

Wij streven ernaar om jou een onvergetelijke vakantie in Noord-Spanje te bezorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het gebied op ons duimpje. We kennen de geheime, verborgen en mooiste plekken die de normale toerist niet weet te vinden. Met ons ervaar je het authentieke Spanje, ongeacht je met de auto, de trein, te voet of met de fiets bent.

Wij sturen je een Spain is More reisgids in het Nederlands die jouw reis tot in detail beschrijft. Mocht je bijvoorbeeld een roadtrip bij ons boeken, dan helpt deze gids jou je weg te vinden door Noord-Spanje. Bovendien vind je in de gids suggesties van restaurants, stranden, bezienswaardigheden, tours, adressen van de gereserveerde hotels, activiteiten en veel meer.

In Noord-Spanje is er voor ieder wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen jouw droomvakantie in Noord-Spanje samen.

Meer informatie:

Virginia

Virginia

Mede-eigenaar, Financieel directeur en manager voor de Engelstalige en Spaanstalige markten
Talen: Spaans, Engels, Deens.

Achter Spain is More sta ik, Virginia. Ik heb er altijd erg van gehouden om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Vanaf mijn veertiende bracht ik de zomers in de VS door, bij andere families thuis. Zo heb ik Engels geleerd en een totaal verschillende cultuur ontdekt. Een paar jaar later heb ik de gelegenheid gehad om in Glasgow een jaar te gaan studeren. Daarna heb ik mijn voorliefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken voortgezet met een verblijf van zes jaar in Kopenhagen. Ik ben namelijk met een Deen getrouwd. In Denemarken heb ik bij diverse bedrijven gewerkt op het gebied van logistiek.

Dankzij mijn jaren in het buitenland heb ik gemerkt dat Noord-Spanje nauwelijks bekend is. Niemand beter natuurlijk dan iemand van hier –samen met een goed team– om de schoonheid te ontsluieren van deze regios!

Als je wilt kun je me schrijven en vertellen waar je naar op zoek bent voor je vakantie en dan stuur ik je de prijsopgave die zich het beste aanpast aan je wensen. Je zult er geen spijt van hebben!.

Rasmus

Rasmus

Eigenaar en Sales- en Marketingdirecteur
Talen: Deens, Engels, Spaans.

De laatste 13 jaar heb ik Noord-Spanje ontelbare keren bezocht. Sinds 2009 woon ik in León, in het noordwesten van Spanje. Ik houd ervan om bij elke gelegenheid nieuwe gebieden te bezoeken en mijn kennis te vergroten over de bestemmingen die ik al ken. Zo kan ik tegelijkertijd mijn nieuwe kennis voortdurend verwerken in de gids die onze klanten voor hun reis ontvangen.

Noord-Spanje zal zelfs de meest veeleisende klanten bevallen, want het is een enorm gevarieerd gebied. De zoektocht naar nieuwe bestemmingen maakt ons dagelijks leven altijd spannend en leuk.

Ons aanbod aan reizen breidt zich elk jaar uit je zult vast wel iets kunnen vinden dat zich aanpast aan jouw wensen. Wij werken alleen maar met plekken die een hoge kwaliteit aanbieden. Wij verwachten daarom een zeer hoog niveau van onze medewerkers. Zo kunnen onze klanten een onovertrefbare ervaring in Noord-Spanje beleven.

Graag hoor ik van je wat je wensen zijn om je een voorstel op te sturen voor je vakantie in Noord-Spanje.

Louise

Louise

Sales Manager Duitse markt
Talen: Duits, Engels of Spaans

Hallo! Mijn naam is Louise. Mijn hart bracht me naar Leon. Het was niet alleen mijn schattige echtgenoot die me vervolgens deed blijven. Ik leerde al snel elke verborgen hoek van de nog onontdekte schoonheid van het noorden van Spanje kennen. Ik woon sinds 2010 in Leon en geniet keer op keer van nieuwe ontdekkingen. De betoverende natuur lijkt eindeloos in zijn onthullingen. Hierdoor weet ik klanten goed te adviseren bij individuele verzoeken.

Alleenreizend, als stel of met kinderen, ik kom altijd met een goede ´Insider Tip´ die van elke reis een hoogtepunt maakt. Noord-Spanje biedt een breed scala aan mogelijkheden om enthousiast te worden over het gebied. Niet alleen de prachtige stranden en de wandelpaden door de bergen maken indruk, ook de culinaire kant van Noord-Spanje is een ware traktatie.

Irene

Irene

Sales manager regio Denemarken.
Talen: Deens, Engels, Spaans.

Mijn naam is Irene Ladegaard Jakobsen en ik heb de afgelopen 25 jaar in en met Spanje gewerkt. Spanje is mijn favoriete vakantiebestemmingen en ik beschouw dit land als mijn tweede thuis.

Sinds 2001 heb ik in Denemarken als reisadviseur gewerkt, als reisproducent en ook heb ik als reisleider in Andalusië gewerkt. Daarnaast werk ik al vele jaren met reisverzekeringen en help ik graag met het geven van goed advies voor het afsluiten van de juiste reisverzekering.

Ik heb onder andere gewerkt bij het Spaanse VVV-kantoor in Kopenhagen. In deze periode heb ik ook delen van de Camino de Santiago gelopen en gefietst. Ik heb ook genoten van de voortreffelijke gastronomische ervaring die gepaard gaat met de reizen in Noord-Spanje. Tijdens mijn vakanties waren er ook een aantal overnachtingen in de fantastische Parador hotels inbegrepen. Ik heb ook nogal wat self-drive vakanties door het hele land gereden.

Met woonplaats in Denemarken, ben ik in dienst van Spain is More als Marketing Manager voor Denemarken.

k.

Ziggy

Ziggy

Sales Manager regio Nederland en België
Talen: Nederlands, Engels en Spaans

Ik ben Ziggy, en kom uit Nederland. Na heel wat jaren op Ibiza te hebben gewoond, was het tijd om het vasteland van Spanje mijn thuis te maken, en met mijn tribe terug te gaan naar de roots van mijn Spaanse man, het Noorden van Spanje.

En wat een geluk heb ik dat ik hier mag en kan wonen! Het noorden van Spanje is een waar paradijs! Iedere trip die we plannen en maken ontdekken we weer wat moois en onvergetelijks! Ik ben blij dat ik voor jullie ook deze ervaring kan organiseren.

Of het nu gaat om de Camino de Santiago te wandelen of te fietsen, het verkennen van de prachtige bergtoppen van de Picos de Europa of een uitdagende vakantie met vele verschillende avonturen, wij helpen je heel graag. Ook bieden we verschillende uitstapjes met de auto aan, waardoor je nog veel meer gebieden kunt verkennen.

Het is niet alleen de schoonheid van de grote bergen, de gemengde diepblauwe en turqoise zee en de all-over groene natuur, maar ook de gastronomie, de levensstijl en de oprechte vriendelijkheid van de mensen hier die dit voor mij tot een van mijn favoriete gedeeltes van Spanje maken.

Ik ben zeer enthousiast om de mensen die met Spain Is More reizen de meest unieke reis evervaring te bezorgen!

"No hay camino largo, si el destino vale la pena"
(Geen reis is te lang, als de eindbestemming het waard is)

Sofia

Sofia

Administratie en backoffice Manager
Talen: Spaans en Engels

Mijn naam is Sofia, Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en boekingen bij Spain is More. Ik zorg ervoor dat alles klaar staat voordat onze klanten hun reis beginnen, ik verzorg dit tot in de puntjes!

Ik geniet ervan mijn werk te doen. Elke dag leer ik iets nieuws en er is altijd een verhaal van de klanten die jouw dag speciaal maakt. Ik ben geboren in Leon, waar ik ook studeerde. Tijdens mijn universitaire studies woonde ik een jaar in Boedapest en een jaar in Engeland. Ik spreek Engels en, natuurlijk, Spaans.

Ik hou ervan om te reizen en nieuwe culturen leren kennen. Het noorden van Spanje is spectaculair en het gebied blijft me telkens verbazen. Als ik vakantie heb, probeer ik altijd en nieuwe plek te ontdekken.

Ik heb de Camino gelopen, een ervaring die mijn leven zeer verrijkt heeft, zowel persoonlijk als professioneel. Elke dag nieuwe mensen ontmoeten en naar hun ervaringen luisteren, was één van de beste dingen die de Camino mij heeft gegeven.

Álvaro

Álvaro

Administratie en backoffice Manager
Talen: Spaans, Engels en Portugees.

Hallo, ik ben Alvaro!

Ik ben geboren en getogen in León, wat gelegen is in het noorden van Spanje.

Toen ik klaar was met de universiteit besloot ik te gaan reizen en zo mijn opleiding voort te zetten, hierdoor heb ik verschillende jaren in Engeland, Ierland en Italië gewoond. Door verschillende landen te ontdekken, kennis te maken met verschillende culturen, ben ik een toleranter persoon geworden en zie ik de dingen met een breder perspectief...

Wanneer ik kan dan ga ik graag naar de bergen, en voor een goede wandelroute is er voor mij geen beter gebied dan de Picos de Europa. En zodra het begint te sneeuwen oefen ik graag mijn een van mijn favoriete sporten uit, skieen.

Het noorden van Spanje is echt niet alleen bergachtig en koud. In de zomer ga ik graag naar de kust van Asturië en Galicië, waar ik geniet van de ongelooflijk mooie landschappen en de buitengewone gastronomie.

Ik moedig je echt aan om een van de meest onbekende en mooiste gebieden van Spanje te ontdekken. En ik garandeer je dat dit niet een van de normale reizen zal zijn die je gewend bent.

Het wordt onvergetelijk! Neem contact met ons op!