ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com

Virginia

Virginia

Mede-eigenaar en medeoprichter van Spain is More.
Talen: Spaans, Engels, Deens.

Achter 'Spain is More' sta ik, Virginia. Ik heb er altijd erg van gehouden om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Vanaf mijn veertiende bracht ik de zomers in de VS door, bij andere families thuis. Zo heb ik Engels geleerd en een totaal verschillende cultuur ontdekt. Een paar jaar later heb ik de gelegenheid gehad om in Glasgow een jaar te gaan studeren. Daarna heb ik mijn voorliefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken voortgezet met een verblijf van zes jaar in Kopenhagen. Ik ben namelijk met een Deen getrouwd. In Denemarken heb ik bij diverse bedrijven gewerkt op het gebied van logistiek.

Dankzij mijn jaren in het buitenland heb ik gemerkt dat Noord-Spanje nauwelijks bekend is. Niemand beter natuurlijk dan iemand van hier –samen met een goed team– om de schoonheid te ontsluieren van deze regio's!

Als je wilt kun je me schrijven en vertellen waar je naar op zoek bent voor je vakantie en dan stuur ik je de prijsopgave die zich het beste aanpast aan je wensen. Je zult er geen spijt van hebben!.

 

Rasmus

Rasmus

Mede-eigenaar en medeoprichter van Spain is More.
Talen: Deens, Engels, Spaans.

De laatste 13 jaar heb ik Noord-Spanje ontelbare keren bezocht. Sinds 2009 woon ik in León, in het noordwesten van Spanje. Ik houd ervan om bij elke gelegenheid nieuwe gebieden te bezoeken en mijn kennis te vergroten over de bestemmingen die ik al ken. Zo kan ik tegelijkertijd mijn nieuwe kennis voortdurend verwerken in de gids die onze klanten voor hun reis ontvangen.

Noord-Spanje zal zelfs de meest veeleisende klanten bevallen, want het is een enorm gevarieerd gebied. De zoektocht naar nieuwe bestemmingen maakt ons dagelijks leven altijd spannend en leuk.

Ons aanbod aan reizen breidt zich elk jaar uit; je zult vast wel iets kunnen vinden dat zich aanpast aan jouw wensen. Wij werken alleen maar met plekken die een hoge kwaliteit aanbieden. Wij verwachten daarom een zeer hoog niveau van onze medewerkers. Zo kunnen onze klanten een onovertrefbare ervaring in Noord-Spanje beleven.

Graag hoor ik van je wat je wensen zijn om je een voorstel op te sturen voor je vakantie in Noord-Spanje.

 

Sofia Pardo de la Torre

Sofia

Sofia is een onmisbare schakel voor ons team en is verantwoordelijk voor het afhandelen van alle reserveringen en zorgt ervoor dat elke reis tot in de puntjes geregeld is. In andere woorden, elk detail wordt nauwkeurig aangepakt. Ze is geboren in León waar ze ook gestudeerd heeft. Naast haar opleiding spreekt ze vloeiend Spaans en Engels en heeft ze veel kennis die ze kan bijdragen door haar verblijf en werkervaring in zowel Hongarijë als in Engeland.

 

Laila Ras

Laila

Laila is Nederlands en we zijn verheugd dat ze heeft besloten om in León te gaan wonen om deel uit te maken van ons team bij Spain is More. Laila is verantwoordelijk voor het Nederlandse gedeelte van ons bureau en zorgt ervoor dat al onze Nederlandstalige klanten een fantastische reis hebben tijdens hun Camino de Santiago of hun reis door Noord-Spanje. Naast Engels en Nederlands, spreekt ze ook vloeiend Spaans en is ze bekend met het Noorden van Spanje dankzij haar Erasmus-periode aan de Universiteit van Salamanca.

 

Kantoor

oficina

Ons kantoor bevindt zich in de hoofdstraat van de schitterende oude binnenstad van León, in het hart van noordwest-Spanje. De geografische ligging is ideaal, omdat onze samenwerkingpartners en onze klanten die op reis zijn niet ver weg zijn. Door onze nabijheid weten wij als geen ander wat er gaande is in Noord-Spanje, waardoor wij onze klanten de beste deals en ervaringen kunnen bieden. Dankzij de moderne technologie zijn wij bovendien makkelijk te bereiken.

Ons kantoor bevindt zich in Spanje, maar we hebben meerdere vaste telefoonnummers van verschillende landen, zodat je slechts het lokale tarief hoeft te betalen (mits van toepassing op jouw land). Bovendien zijn we via skype, chat of e-mail te bereiken.


Onze filosofie

Wij streven ernaar om jou een onvergetelijke vakantie in Noord-Spanje te bezorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het gebied op ons duimpje. We kennen de geheime, verborgen en mooiste plekken die de ¨normale¨ toerist niet weet te vinden. Met ons ervaar je het authentieke Spanje, ongeacht je met de auto, de trein, te voet of met de fiets bent.

Wij sturen je een Spain is More reisgids in het Nederlands die jouw reis tot in detail beschrijft. Mocht je bijvoorbeeld een roadtrip bij ons boeken, dan helpt deze gids jou je weg te vinden door Noord-Spanje. Bovendien vind je in de gids suggesties van restaurants, stranden, bezienswaardigheden, tours, adressen van de gereserveerde hotels, activiteiten en veel meer.

In Noord-Spanje is er voor ieder wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen jouw droomvakantie in Noord-Spanje samen.

Meer informatie:

(+34) 518 888 465

ES (+34) 518 888 465

UK (+44) 020 81 44 37 11
USA (+001) 347 480 1050
IRELAND (+353) 766 805 902

DA (+45) 36 98 08 63

DE:(+49) 3222/1098400

NL (+31) 858 883 565
NORGE (+47) 239 607 02

Ervaringen van onze gasten

Ontdek Noord-Spanje

Noord-Spanje is rijk aan natuur, cultuur, gastronomie en tradities.

Waarom Noord-Spanje?

In het noorden liggen ontelbare geheimen verscholen die wachten om ontdekt, geproefd, gezien en beoordeeld te worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Doe de Camino de Santiago op jouw manier
Top