ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com

Virginia

Virginia

Mede-eigenaar en medeoprichter van Spain is More.
Talen: Spaans, Engels, Deens.

Achter Spain is More sta ik, Virginia. Ik heb er altijd erg van gehouden om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Vanaf mijn veertiende bracht ik de zomers in de VS door, bij andere families thuis. Zo heb ik Engels geleerd en een totaal verschillende cultuur ontdekt. Een paar jaar later heb ik de gelegenheid gehad om in Glasgow een jaar te gaan studeren. Daarna heb ik mijn voorliefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken voortgezet met een verblijf van zes jaar in Kopenhagen. Ik ben namelijk met een Deen getrouwd. In Denemarken heb ik bij diverse bedrijven gewerkt op het gebied van logistiek.

Dankzij mijn jaren in het buitenland heb ik gemerkt dat Noord-Spanje nauwelijks bekend is. Niemand beter natuurlijk dan iemand van hier –samen met een goed team– om de schoonheid te ontsluieren van deze regios!

Als je wilt kun je me schrijven en vertellen waar je naar op zoek bent voor je vakantie en dan stuur ik je de prijsopgave die zich het beste aanpast aan je wensen. Je zult er geen spijt van hebben!.

 

Rasmus

Rasmus

Mede-eigenaar en medeoprichter van Spain is More.
Talen: Deens, Engels, Spaans.

De laatste 13 jaar heb ik Noord-Spanje ontelbare keren bezocht. Sinds 2009 woon ik in León, in het noordwesten van Spanje. Ik houd ervan om bij elke gelegenheid nieuwe gebieden te bezoeken en mijn kennis te vergroten over de bestemmingen die ik al ken. Zo kan ik tegelijkertijd mijn nieuwe kennis voortdurend verwerken in de gids die onze klanten voor hun reis ontvangen.

Noord-Spanje zal zelfs de meest veeleisende klanten bevallen, want het is een enorm gevarieerd gebied. De zoektocht naar nieuwe bestemmingen maakt ons dagelijks leven altijd spannend en leuk.

Ons aanbod aan reizen breidt zich elk jaar uit je zult vast wel iets kunnen vinden dat zich aanpast aan jouw wensen. Wij werken alleen maar met plekken die een hoge kwaliteit aanbieden. Wij verwachten daarom een zeer hoog niveau van onze medewerkers. Zo kunnen onze klanten een onovertrefbare ervaring in Noord-Spanje beleven.

Graag hoor ik van je wat je wensen zijn om je een voorstel op te sturen voor je vakantie in Noord-Spanje.

 

Sofia Pardo de la Torre

Sofia

Sofia is een onmisbare schakel voor ons team en is verantwoordelijk voor het afhandelen van alle reserveringen en zorgt ervoor dat elke reis tot in de puntjes geregeld is. In andere woorden, elk detail wordt nauwkeurig aangepakt. Ze is geboren in León waar ze ook gestudeerd heeft. Naast haar opleiding spreekt ze vloeiend Spaans en Engels en heeft ze veel kennis die ze kan bijdragen door haar verblijf en werkervaring in zowel Hongarijë als in Engeland.

 

Jessica

Jessica

Ik ben verantwoordelijk voor onze Duitse klanten bij Spain is More en ik doe mijn best zodat ze kunnen genieten van de vakantie van hun dromen in Noord-Spanje. Ik woonde in het Zwarte Woud, in Berlijn en Barcelona en werk sinds 2012 in Spanje. Naast de Camino de Santiago, de Franse weg, heb ik veel andere plaatsen in Noord-Spanje bezocht en ben ik vooral geïnteresseerd in de rijke kunst, geschiedenis, cultuur en tradities van deze regios. Ik spreek Duits, Spaans en Engels

 

Sarah

Sarah

Bij Spain is More ben ik verantwoordelijk voor het Nederlandse en Franse gedeelte van ons reisbureau. Mijn prioriteit is al onze Nederlandstalige en Franstalige klanten een fantastische ervaring bezorgen tijdens hun Camino de Santiago of hun reis door Noord-Spanje.

Ik vind het belangrijk om dichtbij mijn klanten te staan en goed naar hun wensen te luisteren. Nieuwe culturen ontdekken en avontuurlijke reizen in de ongerepte natuur is namelijk ook mijn passie. Mijn meest onvergetelijke ervaring tot nu toe was een 2-daagse trekking in de Grand Canyon, USA.

Mijn ervaring in toerisme heb ik opgebouwd als reisleidster bij Thomas Cook. Gedurende het zomerseizoen van 2016 was ik verantwoordelijk voor het welzijn van de Nederlandstalige en Franstalige gasten in 4-sterren hotels in Ibiza. Naast Nederlands en Engels, spreek ik ook Frans en Duits. Mijn recente verhuis naar León heeft er tevens voor gezorgd dat ik al een aardig mondje Spaans spreek.

 

Jonathan

Jonathan

Ik ben een avontuurlijke Zweed die naar meer zuidelijke breedtegraden is verhuisd. Ik hou van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Ik voel me op mijn gemak wanneer ik tijd doorbreng in de natuur, bij voorkeur in berggebieden in combinatie met actieve vakanties en ik twijfel nooit wanneer ik de mogelijkheid heb om opwindende lokale gerechten te testen die vaak heerlijk zijn.

Ik ontdekte Noord-Spanje toen ik een deel van de pelgrimstocht, Camino de Santiago wandelde en het werd het begin van een nieuw leven voor mij. Sindsdien deel ik graag mijn ervaringen en kennis van dit onbekende deel van Spanje. Met Spain is More bieden we een echte, persoonlijke en opwindende reiservaring met een duurzame mindset. Ik spreek vloeiend Zweeds, Engels en Spaans.

 

Kantoor

oficina

Ons kantoor bevindt zich in de hoofdstraat van de schitterende oude binnenstad van Leon, in het hart van noordwestSpanje. De geografische ligging is ideaal, omdat onze samenwerkingpartners en onze klanten die op reis zijn niet ver weg zijn. Door onze nabijheid weten wij als geen ander wat er gaande is in NoordSpanje, waardoor wij onze klanten de beste deals en ervaringen kunnen bieden. Dankzij de moderne technologie zijn wij bovendien makkelijk te bereiken.

Ons kantoor bevindt zich in Spanje, maar we hebben meerdere vaste telefoonnummers van verschillende landen, zodat je slechts het lokale tarief hoeft te betalen (mits van toepassing op jouw land). Bovendien zijn we via skype, chat of email te bereiken.

Onze filosofie

Wij streven ernaar om jou een onvergetelijke vakantie in Noord-Spanje te bezorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het gebied op ons duimpje. We kennen de geheime, verborgen en mooiste plekken die de normale toerist niet weet te vinden. Met ons ervaar je het authentieke Spanje, ongeacht je met de auto, de trein, te voet of met de fiets bent.

Wij sturen je een Spain is More reisgids in het Nederlands die jouw reis tot in detail beschrijft. Mocht je bijvoorbeeld een roadtrip bij ons boeken, dan helpt deze gids jou je weg te vinden door Noord-Spanje. Bovendien vind je in de gids suggesties van restaurants, stranden, bezienswaardigheden, tours, adressen van de gereserveerde hotels, activiteiten en veel meer.

In Noord-Spanje is er voor ieder wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen jouw droomvakantie in Noord-Spanje samen.

Meer informatie:

Ervaringen van onze gasten

Ontdek Noord-Spanje

Noord-Spanje is rijk aan natuur, cultuur, gastronomie en tradities.

Waarom Noord-Spanje?

In het noorden liggen ontelbare geheimen verscholen die wachten om ontdekt, geproefd, gezien en beoordeeld te worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op maat gemaakte Camino reizen
Top
Webmap| Hoe te reserveren| Vragen| Links| Gebruiksvoorwaarden| Wettelijke waarschuwing| Contact Veilig betalen met: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal