Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

4.9

Over ons

Kantoor

oficina

Ons kantoor bevindt zich in de hoofdstraat van de schitterende oude binnenstad van Leon, in het hart van noordwestSpanje. De geografische ligging is ideaal, omdat onze samenwerkingpartners en onze klanten die op reis zijn niet ver weg zijn. Door onze nabijheid weten wij als geen ander wat er gaande is in NoordSpanje, waardoor wij onze klanten de beste deals en ervaringen kunnen bieden. Dankzij de moderne technologie zijn wij bovendien makkelijk te bereiken.

Ons kantoor bevindt zich in Spanje, maar we hebben meerdere vaste telefoonnummers van verschillende landen, zodat je slechts het lokale tarief hoeft te betalen (mits van toepassing op jouw land). Bovendien zijn we via skype, chat of email te bereiken.

 

Onze filosofie

Wij streven ernaar om jou een onvergetelijke vakantie in Noord-Spanje te bezorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het gebied op ons duimpje. We kennen de geheime, verborgen en mooiste plekken die de normale toerist niet weet te vinden. Met ons ervaar je het authentieke Spanje, ongeacht je met de auto, de trein, te voet of met de fiets bent.

Wij sturen je een Spain is More reisgids in het Nederlands die jouw reis tot in detail beschrijft. Mocht je bijvoorbeeld een roadtrip bij ons boeken, dan helpt deze gids jou je weg te vinden door Noord-Spanje. Bovendien vind je in de gids suggesties van restaurants, stranden, bezienswaardigheden, tours, adressen van de gereserveerde hotels, activiteiten en veel meer.

In Noord-Spanje is er voor ieder wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen jouw droomvakantie in Noord-Spanje samen.

Meer informatie:

Virginia

Virginia

Mede-eigenaar, Financieel directeur en manager voor de Engelstalige en Spaanstalige markten
Talen: Spaans, Engels, Deens.

 

Achter Spain is More sta ik, Virginia. Ik heb er altijd erg van gehouden om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Vanaf mijn veertiende bracht ik de zomers in de VS door, bij andere families thuis. Zo heb ik Engels geleerd en een totaal verschillende cultuur ontdekt. Een paar jaar later heb ik de gelegenheid gehad om in Glasgow een jaar te gaan studeren. Daarna heb ik mijn voorliefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken voortgezet met een verblijf van zes jaar in Kopenhagen. Ik ben namelijk met een Deen getrouwd. In Denemarken heb ik bij diverse bedrijven gewerkt op het gebied van logistiek.

Dankzij mijn jaren in het buitenland heb ik gemerkt dat Noord-Spanje nauwelijks bekend is. Niemand beter natuurlijk dan iemand van hier –samen met een goed team– om de schoonheid te ontsluieren van deze regios!

Als je wilt kun je me schrijven en vertellen waar je naar op zoek bent voor je vakantie en dan stuur ik je de prijsopgave die zich het beste aanpast aan je wensen. Je zult er geen spijt van hebben!.

Rasmus

Rasmus

Eigenaar en Sales- en Marketingdirecteur
Talen: Deens, Engels, Spaans.

 

De laatste 13 jaar heb ik Noord-Spanje ontelbare keren bezocht. Sinds 2009 woon ik in León, in het noordwesten van Spanje. Ik houd ervan om bij elke gelegenheid nieuwe gebieden te bezoeken en mijn kennis te vergroten over de bestemmingen die ik al ken. Zo kan ik tegelijkertijd mijn nieuwe kennis voortdurend verwerken in de gids die onze klanten voor hun reis ontvangen.

Noord-Spanje zal zelfs de meest veeleisende klanten bevallen, want het is een enorm gevarieerd gebied. De zoektocht naar nieuwe bestemmingen maakt ons dagelijks leven altijd spannend en leuk.

Ons aanbod aan reizen breidt zich elk jaar uit je zult vast wel iets kunnen vinden dat zich aanpast aan jouw wensen. Wij werken alleen maar met plekken die een hoge kwaliteit aanbieden. Wij verwachten daarom een zeer hoog niveau van onze medewerkers. Zo kunnen onze klanten een onovertrefbare ervaring in Noord-Spanje beleven.

Graag hoor ik van je wat je wensen zijn om je een voorstel op te sturen voor je vakantie in Noord-Spanje.

Sofia

Sofia

Administratie en backoffice
Talen: Spaans en Engels

 

Mijn naam is Sofia en ik ben verantwoordelijk voor de administratie en boekingen bij Spain is More. Ik zorg ervoor dat alles klaar staat voordat onze klanten hun reis beginnen, ik verzorg dit tot in de puntjes!

Ik geniet ervan mijn werk te doen. Elke dag leer ik iets nieuws en er is altijd een verhaal van de klanten die jouw dag speciaal maakt. Ik ben geboren in Leon, waar ik ook studeerde. Tijdens mijn universitaire studies woonde ik een jaar in Boedapest en een jaar in Engeland. Ik spreek Engels en, natuurlijk, Spaans.

Ik hou ervan om te reizen en nieuwe culturen leren kennen. Het noorden van Spanje is spectaculair en het gebied blijft me telkens verbazen. Als ik vakantie heb, probeer ik altijd en nieuwe plek te ontdekken.

Ik heb de Camino gelopen, een ervaring die mijn leven zeer verrijkt heeft, zowel persoonlijk als professioneel. Elke dag nieuwe mensen ontmoeten en naar hun ervaringen luisteren, was één van de beste dingen die de Camino mij heeft gegeven.

Louise

Louise

Happy Holiday Manager
Ik adviseer je graag in het Duits, Engels of Spaans

 

Hallo! Mijn naam is Louise. Mijn hart bracht me naar Leon. Het was niet alleen mijn schattige echtgenoot die me vervolgens deed blijven. Ik leerde al snel elke verborgen hoek van de nog onontdekte schoonheid van het noorden van Spanje kennen. Ik woon sinds 2010 in Leon en geniet keer op keer van nieuwe ontdekkingen. De betoverende natuur lijkt eindeloos in zijn onthullingen. Hierdoor weet ik klanten goed te adviseren bij individuele verzoeken.

Alleenreizend, als stel of met kinderen, ik kom altijd met een goede ´Insider Tip´ die van elke reis een hoogtepunt maakt. Noord-Spanje biedt een breed scala aan mogelijkheden om enthousiast te worden over het gebied. Niet alleen de prachtige stranden en de wandelpaden door de bergen maken indruk, ook de culinaire kant van Noord-Spanje is een ware traktatie.

Irene

Irene

Danish Market Manager.
Languages: Danish, Spanish, English

 

My name is Irene Ladegaard Jakobsen and I have worked in, and with Spain for the last 25 years. Spain is where I find my favorite holiday destinations, and I consider this country as my second home.

Since 2001, I have worked in Denmark as a travel consultant, travel producer and I have worked as tour guide around Andalusia. In addition, I have worked for many years with travel insurance, and I am happy to help with good advice for ordering the right travel insurance.

Among other things, I have work at the Spanish Tourist Office in Copenhagen. During this period, I have walked and cycled parts of the Camino de Santiago. I have also enjoyed the exquisite gastronomic experience that comes with trips to the Northern Spain. A couple of stays at the fantastic Parador hotels, have also been included during my holidays. I have been driven quite a few self-drive holidays across the country.

With residence in Denmark, I am employed by Spain is More as Marketing Manager for Denmark.