ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com

Virginia

Virginia

Mede-eigenaar en medeoprichter van Spain is More.
Talen: Spaans, Engels, Deens.

Achter Spain is More sta ik, Virginia. Ik heb er altijd erg van gehouden om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Vanaf mijn veertiende bracht ik de zomers in de VS door, bij andere families thuis. Zo heb ik Engels geleerd en een totaal verschillende cultuur ontdekt. Een paar jaar later heb ik de gelegenheid gehad om in Glasgow een jaar te gaan studeren. Daarna heb ik mijn voorliefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken voortgezet met een verblijf van zes jaar in Kopenhagen. Ik ben namelijk met een Deen getrouwd. In Denemarken heb ik bij diverse bedrijven gewerkt op het gebied van logistiek.

Dankzij mijn jaren in het buitenland heb ik gemerkt dat Noord-Spanje nauwelijks bekend is. Niemand beter natuurlijk dan iemand van hier –samen met een goed team– om de schoonheid te ontsluieren van deze regios!

Als je wilt kun je me schrijven en vertellen waar je naar op zoek bent voor je vakantie en dan stuur ik je de prijsopgave die zich het beste aanpast aan je wensen. Je zult er geen spijt van hebben!.

Rasmus

Rasmus

Mede-eigenaar en medeoprichter van Spain is More.
Talen: Deens, Engels, Spaans.

De laatste 13 jaar heb ik Noord-Spanje ontelbare keren bezocht. Sinds 2009 woon ik in León, in het noordwesten van Spanje. Ik houd ervan om bij elke gelegenheid nieuwe gebieden te bezoeken en mijn kennis te vergroten over de bestemmingen die ik al ken. Zo kan ik tegelijkertijd mijn nieuwe kennis voortdurend verwerken in de gids die onze klanten voor hun reis ontvangen.

Noord-Spanje zal zelfs de meest veeleisende klanten bevallen, want het is een enorm gevarieerd gebied. De zoektocht naar nieuwe bestemmingen maakt ons dagelijks leven altijd spannend en leuk.

Ons aanbod aan reizen breidt zich elk jaar uit je zult vast wel iets kunnen vinden dat zich aanpast aan jouw wensen. Wij werken alleen maar met plekken die een hoge kwaliteit aanbieden. Wij verwachten daarom een zeer hoog niveau van onze medewerkers. Zo kunnen onze klanten een onovertrefbare ervaring in Noord-Spanje beleven.

Graag hoor ik van je wat je wensen zijn om je een voorstel op te sturen voor je vakantie in Noord-Spanje.

Michael

Michael

Happy Holiday Manager bij Spain Is More.
Talen: Deens / Zweeds, Spaans, Engels.

Bij Spain is More werk ik als een wat we graag een Happy Holiday Manager noemen, simpelweg omdat we het echt leuk vinden wat we doen. En omdat het belangrijk voor ons is, dat onze gasten ook een gevoel krijgen van de geest die we hebben op het kantoor in Leon.
Al meer dan 10 jaar woon ik in de kustplaats Vigo in Noord-Spanje, vlak naast de Atlantische Oceaan en de camino Portuguese, loopt bijna aan mijn voordeur voorbij.

Behalve dat ik al jaren in Noord-Spanje woon, werk ik als reisbegeleider in Spanje en Portugal. Ondanks dat ik Deens ben, heb ik bijna het gevoel dat ik op het Iberisch schiereiland ben geboren - dit deel van de wereld is echt mijn andere thuisland. Ik geloof dat deze persoonlijke kennis en mijn ervaringen me een voordeel geven wanneer ik vakanties organiseer voor onze Spain is More-gasten.

Voordat ik besloot in Spanje te gaan wonen, had ik een fietsenwinkel in Kopenhagen, waar ik mountainbikes en fietsen verkocht. Ik heb altijd in vele delen van de wereld gereisd met en zonder goede vrienden, maar altijd met mijn geliefde mountainbike en een paar wandelschoenen. Van nature hou ik van het buitenleven, dus het hebben van deze baan bij Spain is More is op de een of andere manier een droom die uitkomt. Alle mogelijkheden om onze prachtige regio's te verkennen en nieuwe routes en geheime plekken te vinden voor onze gasten.

Wat betreft mijn opleiding, heb ik een Bachelor in internationale literatuur en Rhetoric's en een Master in Psychologie van Taal van de Universiteit van Kopenhagen.

Neem gerust contact met mij op, ik zal u graag helpen bij het creëren van uw perfecte vakantie-ervaring en uiteraard mijn kennis en passie voor Spanje en Portugal aan u doorgeven.

Sofia

Sofia

Sofia is een onmisbare schakel voor ons team en is verantwoordelijk voor het afhandelen van alle reserveringen en zorgt ervoor dat elke reis tot in de puntjes geregeld is. In andere woorden, elk detail wordt nauwkeurig aangepakt. Ze is geboren in León waar ze ook gestudeerd heeft. Naast haar opleiding spreekt ze vloeiend Spaans en Engels en heeft ze veel kennis die ze kan bijdragen door haar verblijf en werkervaring in zowel Hongarijë als in Engeland.

Kantoor

oficina

Ons kantoor bevindt zich in de hoofdstraat van de schitterende oude binnenstad van Leon, in het hart van noordwestSpanje. De geografische ligging is ideaal, omdat onze samenwerkingpartners en onze klanten die op reis zijn niet ver weg zijn. Door onze nabijheid weten wij als geen ander wat er gaande is in NoordSpanje, waardoor wij onze klanten de beste deals en ervaringen kunnen bieden. Dankzij de moderne technologie zijn wij bovendien makkelijk te bereiken.

Ons kantoor bevindt zich in Spanje, maar we hebben meerdere vaste telefoonnummers van verschillende landen, zodat je slechts het lokale tarief hoeft te betalen (mits van toepassing op jouw land). Bovendien zijn we via skype, chat of email te bereiken.

Onze filosofie

Wij streven ernaar om jou een onvergetelijke vakantie in Noord-Spanje te bezorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het gebied op ons duimpje. We kennen de geheime, verborgen en mooiste plekken die de normale toerist niet weet te vinden. Met ons ervaar je het authentieke Spanje, ongeacht je met de auto, de trein, te voet of met de fiets bent.

Wij sturen je een Spain is More reisgids in het Nederlands die jouw reis tot in detail beschrijft. Mocht je bijvoorbeeld een roadtrip bij ons boeken, dan helpt deze gids jou je weg te vinden door Noord-Spanje. Bovendien vind je in de gids suggesties van restaurants, stranden, bezienswaardigheden, tours, adressen van de gereserveerde hotels, activiteiten en veel meer.

In Noord-Spanje is er voor ieder wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen jouw droomvakantie in Noord-Spanje samen.

Meer informatie:

Ervaringen van onze gasten

Ontdek Noord-Spanje

Noord-Spanje is rijk aan natuur, cultuur, gastronomie en tradities.

Waarom Noord-Spanje?

In het noorden liggen ontelbare geheimen verscholen die wachten om ontdekt, geproefd, gezien en beoordeeld te worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op maat gemaakte Camino reizen
Top
Webmap| Hoe te reserveren| Vragen| Links| Gebruiksvoorwaarden| Wettelijke waarschuwing| Contact Veilig betalen met: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal