Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

PRIVACY BELEID EN GEBRUIKSVOORWAARDEN

In overeenstemming met artikel 10 van de Wet 34/2002 van 11 juli van Diensten van de Informatiemaatschappij en Elektronische Handel SPAIN IS MORE 2010 S.L.. Als eigenaar van de website www.spainismore.es communiceert het de identificatiegegevens vereist door genoemde wet.

Sociale naam: SPAIN IS MORE 2010, S.L.
CIF: B24635476
Registratiegegevens: handelsregister van de stad LEON tot volume 1231, boek 0, pagina 148, sectie 8, alinea LE 21477, registratie 1, eigenaar van het merk SPAIN IS MORE 2010, S.L, met de CIF: B24635476

E-mailadres: info@spainismore.com
Statutaire zetel: C / ANCHA Nº23 LEON. (C.P.24003) León

Deze informatie regelt de gebruiksvoorwaarden, beperkingen van aansprakelijkheid en verplichtingen die gebruikers van de website onder de domeinnaam www.spainismore.com aannemen en zich ertoe verbinden te respecteren.

Wij informeren u dat de informatie die u verstrekt, onder geen enkele omstandigheid zal worden overgedragen zonder uitdrukkelijke toestemming.

Uw gegevens zullen worden behandeld binnen de huidige regelgeving inzake gegevensbescherming, wet 15/1999, van 13 december, over de bescherming van persoonsgegevens. (LOPD onder een computerbestand met de naam van de cliënten.

De functie van het verzamelen van deze gegevens is om een budget voor te bereiden, uw te informeren over onze diensten en producten van ons bedrijf. Door dit formulier te ondertekenen, accepteert u uitdrukkelijk de ontvangst ervan, via elk communicatiemiddel. Het gevolg van het niet juist invullen van dit formulier zou zijn dat u geen toegang zou hebben tot onze diensten of promoties. De verantwoordelijke voor het dossier is SPANJE IS MEER 2010, S.L. met CIF B24635476, met adres ten behoeve van meldingen in C / ANCHA Nº23 van LEON (C.P.24003) León.

We informeren u dat uw gegevens niet worden overgedragen aan een ander bedrijf. U hebt het recht om een antwoord te ontvangen op vragen of verduidelijkingen die kunnen voortvloeien uit dit formulier. U hebt ook recht op toegang, wijziging, rectificatie, annulering van uw persoonlijke gegevens, door te schrijven naar het bovenstaande adres of per e-mail naar info@spainismore.com. Al uw gegevens worden om de volgende redenen definitief uit onze database verwijderd: 1e - op uw verzoek. 2e - wanneer ze niet langer nodig zijn voor de doeleinden die hebben geleid tot hun verzameling.


VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK

Het gebruik van de pagina verleent toegang tot de gegevens van de gebruiker en impliceert de acceptatie van de voorwaarden van de juridische kennisgeving, het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden. Als de gebruiker niet tevreden is, zal hij zich onthouden van het gebruik van de pagina. De gebruiker is verplicht en stemt ermee in om de pagina en de inhoud ervan te gebruiken in naleving van de huidige wetgeving, de wettelijke kennisgeving en enige andere kennisgeving op deze pagina zoals de normen van coëxistentie, de morele en goede gewoonten algemeen aanvaard. De gebruiker verplicht en verbindt zich ertoe om de inhoud van de site niet door te geven, te verspreiden of ter beschikking te stellen aan derden, zoals informatie, teksten, gegevens, inhoud, berichten, grafische afbeeldingen, tekeningen, geluids- en / of beeldbestanden, foto's, opnames, software , logo's, merken, iconen, technologie, foto's, software, links, grafisch ontwerp en broncodes of enig ander materiaal waartoe hij toegang had als gebruiker van de pagina, zonder dat deze opsomming beperkend van aard was.


INTELLECTUELE EIGENDOM

Alle merken, handelsnamen of onderscheidende tekens van welke aard dan ook die op de website voorkomen, zijn eigendom van SPAIN IS MORE 2010, S.L. of, in voorkomend geval, derden die het gebruik ervan hebben geautoriseerd, zonder dat het gebruik of de toegang tot het portaal en / of de inhoud aan de gebruiker rechten op genoemde handelsmerken, handelsnamen en / of onderscheidende tekens en zonder die begrepen kan worden als overgedragen aan de gebruiker, geen van de exploitatierechten die bestaan of kunnen bestaan op de inhoud. En het wordt niet begrepen als overgedragen of het gebruik ervan is in geen geval geautoriseerd voor de gebruikers van de website tenzij deze rechten schriftelijk zijn verkregen van de rechtmatige eigenaar ervan.