Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

4.9

Digitale Gids

Lees hier over Spain is More digitale reisgids...

2023-03-28

Spain is More werkt al geruime tijd aan een flinke verbetering van ons veelgeprezen reismateriaal, waar onze gasten nu al zo veel waarde aan hechten.

De tijd en technologie is rijp om digitaal te gaan. De vraag naar oplossingen die samengaan met de beschikbare en meest gebruikte operatie systemen neemt de laatste jaren sterk toe. En wat nu als je helemaal niet niet zo digitaal bent? Maak je geen zorgen, lees dan het laatste gedeelte van dit artikel.

Door het reismateriaal digitaal te maken, krijgen onze reizigers een aantal unieke voordelen; (1) interactief reismateriaal met nauwkeurige details van de routes en etappes, de hotellocaties en activiteiten. (2) Snelle actualisering van de benodigde documenten en informatie (bijv. vliegtickets), indien nodig, dit geeft ook weer gemoedsrust. (3) Minder misverstanden en miscommunicaties, omdat je altijd precies weet waar je bent en waar je naartoe gaat.

 

“De gids zelf, met onze vele

lokale aanbevelingen, advies,

instructies en beschrijvingen,

is nu nog beter geworden.”

 

Meer " Groen" en gewichtsoptimalisatie

 

We hebben elk jaar tienduizenden pagina's geprint en enorm vel tijd en moeite besteed aan het verzamelen en verzenden van onze gidsen. Het is slecht voor het milieu en slecht voor de prijs van de reis. 

Spain is More heeft altijd onze gebruikelijke lage prijsniveau weten te behouden, ondanks forse prijsstijgingen in de onze markt en andere welke ook indirect invloed hebben. Al vele jaren voldoen wij aan ons doel om zowel de beste en de goedkoopste te zijn. De digitale gidsen dragen hieraan mee aan het constant maken van doelen.

Gewicht is iets waar vooral onze Camino-reizigers zich altijd grote zorgen over maken. Velen hebben de afgelopen jaren de wens geuit om het materiaal digitaal te ontvangen, in plaats van te sjouwen met het toch wat zware materiaal.

Self-drive reizigers en andere vormen van reizen gebruiken veelal de telefoon om hun weg te vinden en allerlei informatie op te zoeken. Nu kunnen reizigers nog veel gerichter en directer zoeken naar reisinformatie over hun specifieke reis.

Sommige dingen blijven hetzelfde

 

We doen het analoge nog niet helemaal allemaal weg: een beetje algemene reisinformatie, een stadsplattegrond van grote steden, hoteloverzicht, eventueel het pelgrimspaspoort en andere documenten, waarvan we denken dat ze fysiek beter zijn, ontvange je in een envelop bij aankomst in je eerste hotel.

Print of bestel een Gids

 

We kunnen gemakkelijk begrijpen dat sommigen toch liever een tastbare gids in handen hebben.  Wanneer je een reis bij ons boekt, kun je het materiaal eventueel zelf printen of,  kun je een verzoek indienen om een  vertrouwde gedrukte versie van onze gids te kopen. Als je onze klassieke groene reisgids bestelt, heb je sowieso ook nog steeds toegang tot  alle informatie, tickets en andere uitleg onder 'mijn vakantie'.

Je krijgt toegang tot je online materiaal ca. 3 weken voordat uw reis begint.

(Screenshot van je online stage map via google maps):

Terug