Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

De reisgarantieregeling

De reisgarantieregeling:

"Spanje Is More" is een volledig geautoriseerd Spaans reisbureau met vergunning van de Spaanse staat (zie onderstaande link). Elke reisorganisatie in de EU is verplicht aangesloten bij een reisgarantieregeling en aangezien de regels hiervoor door de EU worden gesteld, zijn deze grotendeels gelijk in alle EU-landen, dus ook in het Nederlandse reisgarantiefonds.

De financiële en verzekeringsverplichtingen van Spain is More zijn daarmee in overeenstemming met de Spaanse en Europese wetgeving.

De eisen van het bedrijf en de regels voor schadevergoeding als de reisorganisatie haar verplichtingen niet nakomt, komen overeen met de regels van het Nederlandse reisgarantiefonds en een verzekering dekt onder meer een retourreisverzekering en volledige terugbetaling van aan het reisbureau betaalde bedragen.

Aangezien Spain is More geen kantoor heeft in Nederland, kunnen wij geen lid zijn van het Nederlandse reisgarantiefonds. Bovendien verkoopt Spain is More reizen aan mensen van over de hele wereld en zou een lidmaatschap in elk land onmogelijk zijn. Maar onze gasten worden om die reden niet benadeeld.

In Spanje wordt de reisgarantie afgehandeld door de verzekeringsmaatschappijen en Spain is More is verzekerd via de grootste verzekeringsmaatschappij van Spanje, MAPFRE (www.mapfre.com). MAPFRE heeft kantoren in het grootste deel van de wereld en waar ze niet rechtstreeks vertegenwoordigd zijn, heeft het bedrijf een groot aantal coöperatieve vennootschappen. De verzekering bij MAPFRE garandeert onze professionele productaansprakelijkheid en verzekert u van een professionele behandeling.

Verzekerde en erkende reisbureaus in de provincies Castilla-León worden elk jaar gepubliceerd op onderstaande website (klik op link). De lijst wordt elk jaar vernieuwd wanneer de ingediende verzekeringspolis wordt goedgekeurd.

www.turismocastillayleon.com

Spain is More is een aantal samenwerkingen aangegaan met enkele van de grootste aanbieders en ketens van Noord-Spanje binnen de toeristenindustrie, zoals Transcantabrico (de treinreizen) en de Parador hotels. Als we onze papieren niet 100% op orde zouden hebben, zouden dergelijke samenwerkingen onmogelijk zijn.

Spanje is More 2010 S.L.
Calle Ancha 23, 24003 León.
Licentienummer is CICL.24-72.
CIF-nummer (CVR-nummer) B24635476

Daarnaast zijn alle reisbureaus in Spanje verplicht om een ​​aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering af te sluiten en aan te houden, die de vervulling van de normale werkzaamheden en verantwoordelijkheden van Spain is More waarborgt. De omvang van de aansprakelijkheidsverzekering dient te allen tijde in overeenstemming te zijn met het potentiële risico.

Deze verzekering dekt de productaansprakelijkheid van Spain is More, inclusief materiële en persoonlijke schade, evenals financiële vergoedingen voor ongevallen die rechtstreeks door Spain is More zijn veroorzaakt.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer gedetailleerde antwoorden.