Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

4.9

De pelgrimstocht per E-bike, de trend? Wat Spain is More betreft wel.

Op de Camino zul je niet meer alleen wandelaars en fietsers tegenkomen, maar ook e-bikers. Is het gebruik van een e-bike wel een prestatie? Wij vinden van wel! Daarom zal Spain is More in 2018 ook de Camino per E-bike aanbieden.

2021-12-25

We merkten dat er onder onze klanten steeds meer vraag was naar een pelgrimstocht met de elektrische fiets. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben zelf ervaren hoe het is om op een fiets te fietsen met hulp van een motortje en we zijn verkocht. Je kunt zelf instellen hoeveel trapondersteuning je wilt. De e-biketocht is een mooie kans voor degenen die de pelgrimstocht niet per fiets kunnen maken, maar ook voor degenen die dit wel kunnen, is dit een goede manier om je knieën te besparen tijdens de steile stukken.

Wel of geen trend, zullen wij in ieder geval meer aandacht besteden aan de Camino op een e-bike. Wij kijken uit naar het organiseren van deze nieuwe Spain is More reis.

Ben je geïnteresseerd? Vraag ons naar de mogelijkheden. Mocht je meer willen weten over hoe de fietsen eruit zien, lees dan hier verder.

Bekijk onze fietsreizen die we ook voor e-bikes aanbieden:

Camino Frances

Camino del Norte

Terug