Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Asturië

Het natuurlijke paradijs!

2022-11-10

Zoals het officiele logo van het VVV kantoor van Asturië gelegen In Noord-Spanje al zegt:

“Kom naar het paradijs, Kom naar Asturië”

 

Wij bij Spain Is More hebben hier eigenlijk weinig aan toe te voegen. Het slogan zegt al voldoende. Uiteraard zullen we jullie niet in het duister laten tasten en uitleggen wat Asturië zo bijzonder maakt.

Alles wat er in Asturië is is bijzonder, het is bijzonder mooi, alles is bijzonder lekker, de omgeving is bijzonder schoon, alles is bijzonder echt.

Asturië geeft je de kans om ongerepte natuur in al zijn aspecten te beleven. Alle elementen om echte te kunnen genieten zijn hier aanwezig.

Bedevaartstocht of Vakantie? Wat kies jij?

 

Asturië is rijk aan overheerlijke locale gerechten, zoals onder andere de verschillende variaties van Cachopos,  de unieke "cabrales" kazen, Fabada´s en Pote Asturiano en de bekende Sider....

Reis je liever rustig van de ene plek naar de andere plek, van kustdorp tot kustdorp,  of ga je eentje in de middle of nowhere een paar dagen volledig tot jezelf te komen en je volledig af te sluiten van de rest van dewereld? En ja, zelfs zonder internet connectie, hier is het echt mogelijk.

Ben je een echte sportfanaat? Asturië  heeft alles in petto om je tijdens je trip te vermaken, of het nu bergklimmen is, hiken,fietsen, wandelen, kayaken, touren door de beroemde Picos de Europa, skieen in de winter of Surfen in de woeste Cantabrische zee.... alles is hier mogelijk.

Bekijk hier een van de actieve vakanties welke Spain Is More voor je kan organiseren.

 

Sidra in Asturias

Camino de Santiago

 

Asturië is ook onderdeel van de bekende bedevaarts tochten de  Camino del Norte, en begint hier de Camino Primitivo in Oviedo, wat de originele route van de  Camino de Santiago is.

Er zijn nu directe vluchten beschikbaar naar Asturië vanuit verschillende nieuwe locaties zoals Amsterdam, Brussels Charerloi, Dusseldorf Weeze, Parijs, Rome, Lissabon, Milaan, Londen en Dublin.

Dus nog meer reden om dit paradijs te komen of om jouw camino hier te beginnen!

Pelgrims op de Camino del Norte

Kijk hier naar de pelgrims routes welke Spain Is More voor jou kan plannen.

Nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Wil je dat we een reis voor je plannen?

Contacteer ons dan hier!

Terug