Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Is het mogelijk om eten en drinken onderweg te kopen?

Een beetje over ontbijt, lunch en diner op de Camino.

Ontbijt is altijd inbegrepen in de prijs die op de website vermeld staat.

Het tijdstip waarop het ontbijt wordt geserveerd, verschilt per accommodatie.

Als u wilt beginnen met wandelen of fietsen voordat het ontbijt wordt geserveerd, bieden sommige hotels de mogelijkheid om een sandwich of iets dergelijks mee te nemen voor later op de route. In dat geval moet u dit de dag voor aankomst aan het hotel laten weten.

Het ontbijt varieert sterk van hotel tot hotel. Op sommige plaatsen zult u het eenvoudiger vinden, terwijl u op andere plaatsen een extravagant buffet kunt aantreffen.

We streven ernaar om samen te werken met hotels die ook het ontbijt hoog in het vaandel dragen.

Voor de lunch beschrijft uw gids aanbevolen restaurants onderweg. Als het gebied waar u doorheen reist een speciaal streekgerecht heeft, wordt dit in de gids beschreven - meestal samen met een aanbeveling voor één of meerdere restaurants.

Er zijn veel uitstekende restaurants langs de Camino, sommige plaatsen vaker dan andere. Als een etappe weinig of geen restaurants onderweg heeft, wordt dit in de gids vermeld. In deze gevallen is het aan te raden om een lunchpakket te kopen bij het hotel, een bakkerij of een supermarkt voordat u vertrekt.

Wat betreft het avondeten, vinden we het jammer om dit van tevoren te bestellen. Ten eerste is er een goede kans dat u op sommige dagen iets anders wilt proberen dan het inbegrepen menu - en er zijn volop mogelijkheden. Ten tweede ontmoet u waarschijnlijk andere pelgrims onderweg met wie u op sommige avonden wilt dineren. Of misschien hebt u sommige dagen geen trek in een 3-gangenmenu, vooral als u een grotere lunch heeft gehad in een gezellig restaurant onderweg.

 

Terug