Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Zoek je geluk? Word Pelgrim

Alleen de Camino Santiago de Compostela Lopen is de beste manier om in het hier en nu te leven.

2024-04-14

De Camino  De Santiago Lopen is een ideaal avontuur voor individuele reizigers, en duizenden ondernemen elk jaar deze pelgrims route alleen. Het is een tijd om volledig ondergedompeld te worden in je eigen gedachten, maar het is ook een gelegenheid om een heleboel interessante mensen te ontmoeten en om duurzame vriendschappen voor het leven te maken.

Er is een echt samenhorigheidsgevoel op de Camino De Santiago, ook al zou je de Camino De Santiago alleen lopen.

Het is uiteraard niet zo eenvoudig; ver weg van huis, weg van de afleidingen van je dagelijks leven, zul je veel over jezelf realiseren. MEt jezelf geconfronteerd worden.

 Misschien moet je enkele waarheden onder ogen zien terwijl je alleen de Camino de Santiago wandelt. Als je de Camino Alleen Loopt, heb je de kans om de omgeving echt te leren kennen, onderweg ontmoet je de lokale bevolking en andere pelgrims.

Solo-tijd is een kostbaar geschenk en iets dat de moeite waard is om te koesteren en gebruik van te maken.

Digital Detox. Check Spain is more, www.spainismore.com for tips on solo travel

Digitale detox

Een van onze vrienden is begonnen met een "Ik ben alleen online beschikbaar tussen 20.00 uur en 21.00 uur". Je zou denken dat dit overdreven is, maar je telefoon uitschakelen is inderdaad iets dat een grote opluchting kan geven. Af en toe heb je een pauze nodig van technologie, een digitale detox. Leef hier en nu.

Alleen de Camino De Santiago Wandelen is de beste manier om dit te kunnen  ervaren. Een pauze van smartphones en tablets, de digitale wereld,  welke ongelooflijk verslavend kunnen zijn, je los te maken hiervan zorgt voor mindfulness. Het is best moeilijk om in het moment te blijven als je dat moment via sociale media 24/7 met de wereld probeert te delen. 

Faraway Friends. Check Spain is more, www.spainismore.com for tips on solo travel.

Levenslange verre vrienden

Wees tevreden alleen, maar zelfverzekerd genoeg om jezelf aan mensen voor te stellen en zo maak je onderweg tijdens het Camino de Santiago Lopen zeker vrienden of nieuwe wandelmaatjes.

De Spaanse tapasbarcultuur maakt het bovendien gemakkelijk om te mixen met vreemden. De sociale sfeer in Tapasbars is gemaakt om vrienden te maken; je zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk het is om een ​​gesprek te beginnen! Vergeet niet dat iedereen een uniek verhaal heeft, en zijn eigen wensen, en vooral degenen die de Camino wandelen.

Paden kruisen met mensen die dezelfde verbazingwekkende "uit mijn comfort zone" -ervaring delen - de Camino wandelen - bindt je meteen met hen.

De euforie van het bereiken van Santiago de Compostela na enkele weken intensief wandelen, is een ervaring die je voor het leven verbindt met je mede pelgrims, zelfs wanneer je terugkeert naar het 'echte leven'.

Verder zal je ontdekken dat het bijna onmogelijk is om de adembenemende ervaring van het Lopen Naar Compostela aan een niet-reizende vriend uit te leggen. Sommige mensen zeggen zeker dat ze nooit op dezelfde manier verbonden zijn met mensen uit hun eigen cultuur zoals ze dat doen met pelgrims die ze op de camino route ontmoeten.

Jakobsweg pilgern. Buche bei Spain is more und freue Dich auf die Pilgerreise Deines Lebens!

Als het even tegenzit...

Weet dat elke ervaring zijn waarde heeft. Soms gaat het goed , soms gaat het iets minder. Hoe dan ook, onthoudt dat ale ervaringen waardevol zijn

Het kan praktische kennis bieden om toekomstige reizen gemakkelijker te maken, je kijk op het leven te veranderen of het kan gewoon een geweldig verhaal opleveren.

Weet dat alles wat er gebeurt terwijl je reist waardevol is. Wanneer je de Camino De Santiago alleen gaat lopen, is er niemand om mee te discussiëren, je zult in sommige situaties alleen het hoofd moeten bieden en zo te leren van je fouten.

De Camino de Santiago Lopen gaat ook over het:  Hoe beste vrienden te worden met jezelf....

Is het je droom om de Camino De Santiago te lopen of te fietsen? 

Wij zijn gespecialiseerd in pelgrimstochten naar Santiago.

Spain is More helpt je graag verder om deze droom uit te laten komen.

Wij bieden een op maat gemaakte camino dat voldoet aan jouw behoeftes en wensen met overnachtingen op de Camino Route van jouw keuze, in de leukste hotels met eigen badkamer, en ontbijt inbegrepen- Ook bieden we de service van het bagagevervoer en een 24/7 noodnummer.

Als je voor Spain is More kiest, ontvang je een speciaal voor jou samengestelde digitale reisgids. In deze handige reisgids vind je informatie over de verschillende etappes, een plattegrond met de locatie van de hotels, suggesties voor je paklijst, tips voor bezienswaardigheden en goede restaurants, en zo nog veel meer.

Waar wacht je nog op? Wil je Jouw Camino boeken? Of toch nog vragen?  Contacteer ons hier en ontvang een vrijblijvende offerte!

Terug