Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Creëer je eigen Parador-route met Spain is More

Je hebt vrije keuze uit de fantastische Parador-hotels in Spanje. Stel je eigen reis samen bij de betoverende en historische Parador-hotels.

2023-12-06

Of je nu naar het noorden, oosten, zuiden of westen wilt reizen - of het spannende midden van het land wilt verkennen, er wacht een historisch en charmant Parador-hotel om ontdekt te worden.

Spain is More biedt alle 97 Parador-hotels in Spanje tegen voordelige prijzen. Spain is More werkt sinds 2010 samen met de Parador-hotels en wij bieden unieke mogelijkheden en flexibiliteit voor het samenstellen van je eigen Parador-tour, tegen aantrekkelijke prijzen.

Minimaal 5 Parador-overnachtingen

Om de aantrekkelijke prijs te verkrijgen, moet je minstens 5 nachten in Parador-hotels boeken. Deze kunnen verdeeld worden over maximaal 5 verschillende Parador-hotels, of 5 nachten op dezelfde plaats.

Typisch ontvang je een korting van 5-10% in vergelijking met de officiële prijzen en die van boekingsportalen, aangezien Spain is More direct boekt bij 'Paradores'. Bovendien ontvang je de gids van Spain is More, met aanbevelingen voor spannende ervaringen onderweg en goede reisadviezen. We hebben ook een 24/7 noodnummer, mocht dat nodig zijn.

Hoe plan je je rondreis langs de Parador-hotels?

Bel of schrijf ons met je ideeën, wie en hoeveel jullie zijn, en wanneer je wilt reizen.

Vertel ons ook of je wilt dat Spain is More vluchten en eventueel autohuur inbegrepen, of dat je dit zelf regelt. Misschien geef je de voorkeur aan reizen door Spanje per trein, wat de mogelijkheden kan beperken om sommige Parador-hotels te bezoeken, terwijl dit voor andere, gelegen in steden, heel haalbaar is.

Daarna sturen we je een aanbieding, die je bevestigt als alles er goed uitziet. Anders passen we het aan tot iedereen tevreden is.

Waar naartoe te reizen?

Over het algemeen kunnen de Parador-hotels worden ingedeeld in 3 categorieën; Parador Hotels in Steden (blauw), Parador Hotels in de Natuur (groen) en Historische Parador Hotels (oranje). Velen kiezen natuurlijk een combinatie van deze, maar misschien heb je meer interesse in een bepaald type.

Parador Hoteller I Spanien - Kort

Parador-hotels in steden

De mogelijkheden zijn legio. De Parador-hotels zijn vaak centraal gelegen in de steden. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Parador-hotels in Gijón, Pontevedra, Segovia, Lleida en Salamanca. Sommige van de beroemdste Parador-hotels bevinden zich in steden, maar worden op de kaart aangeduid als 'historisch'. Dit zijn steden zoals León, Santiago de Compostela en Hondarribia.

Parador-hotels in de natuur

Vanwege de geschiedenis van de Parador-hotels zijn veel van de hotels prachtig gelegen te midden van natuurlijke juweeltjes. Voorbeelden zijn het klooster Santo Estevo in Galicië (dat ook historisch is), de twee prachtige Parador-hotels aan de Costa da Morte-kust en de berg-hotels in zowel de Picos de Europa als de Pyreneeën.

De Historische Parador-hotels

Parador-hotels kunnen gevestigd zijn in oude gebouwen, zoals kastelen, forten, kloosters en andere gerenoveerde monumenten, die natuurlijk zeer charmant zijn.

De historische hotels zijn wat de meeste mensen associëren met Parador. Naast de reeds genoemde kunnen we Ciudad Rodrigo, Toledo, Baiona en Olite uitlichten. Er zijn veel mooie plekken.

Combineer de Parador-reis

Vaak ervaar je een combinatie van nieuwe en historische Parador-hotels, aangezien de ervaringen rond de hotels ook een belangrijke rol spelen. Maar misschien wil je alleen de historische Parador-hotels bezoeken. Of misschien maakt het niet uit.

Kortom, de mogelijkheden zijn talrijk. Dus waarom dit open routevoorstel? Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, welke route moeten we je dan voorstellen? We kennen bijna alle Parador-hotels in Noord-Spanje en iets ten zuiden daarvan. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de juiste combinatie voor jou kunnen vinden.

Naar welke regio wil je reizen?

Noord-Spanje is verdeeld in geografische en politieke regio's, waarover je hier veel meer kunt lezen. Heb je zelf een idee waar je naartoe wilt?

In steden als Madrid, Bilbao en San Sebastián zijn er GEEN Parador-hotels, maar we kunnen gemakkelijk accommodatie voor je regelen als je dat wenst.

Parador Zomer- en Strandvakantie

Wat dacht je van een zomervakantie in een Parador-hotel? Als een soort luxe chartervakantie!

Parador heeft verschillende goede en gezinsvriendelijke Paradors met zwembaden en dicht bij prachtige stranden en charmante zomersteden om uit te kiezen. Bijvoorbeeld Aguasblavas, dat heropende na een grote renovatie in 2022. Ook Benicarló op het aantrekkelijke traject tussen Barcelona en Valencia, El Saler ten zuiden van Valencia, Jávea aan de Costa Blanca en verschillende plaatsen rond Málaga.

We kijken ernaar uit van je te horen!

Terug