Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Leonoticias: Noord-spanje gezien van een ander perspectief

'Spain is More', specialist in Noord-Spanje, opent voor de rest van de wereld een nieuwe manier om deze gastronomische regio met kwaliteitshotels en spannende activiteiten te leren kennen door middel van een persoonlijke reis die met elk detail van uw reis rekening houdt.

2017-12-20

Spanje is meer ... veel meer dan zon en strand. Het zijn de verborgen uithoeken langs de Camino de Santiago met bergen, valleien, een overvloed aan natuur, dieren in het wild en de emotionele adrenaline die je meenemen naar elke verrassend culinaire plek. Noord-Spanje is nog steeds een toeristisch onontdekt gebied, maar biedt toch één van de meest opwindende en uiteenlopende delen van het schiereiland. Van Galicië tot Catalonië en van Madrid tot Santander zijn er oneindige opties. De Camino van Santiago, de noordelijke rivieren en stranden of vredig rusten in een landelijke villa of een betoverend hotel, het zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die 'Spain is More' zowel buitenlandse als inheemse bezoekers biedt in Noord-Spanje.

'Spain is More' biedt de mogelijkheid om een ​​andere toeristische wereld te ontdekken met zijn gepersonaliseerde reizen door Galicië, Asturië, Cantabrië, País Vasco, La Rioja, Navarra, Aragón, Catalonië en Castilla en León. Er zijn zelfs roadtrips van Parador hotel naar Parador hotel, landelijke herbergen en met een auto kan je je makkelijk verplaatsen en de omgeving verkennen.

Door 'Spain is More' te laten weten welk type reis je wilt doen, kan iedereen, familie of groep vrienden, een avontuurlijke, ontspannende of romantische reis zelf samenstellen. De op maat gemaakte reizen laten de meest speciale en unieke bestemmingen in het noorden van Spanje zien die door 'Spain is More' aangereikt worden.

Alles wordt door de reiziger bekeken en de beslissing blijft in hun handen. Daarna, als de reis is goedgekeurd met alle kleine details, ontvangen ze een volledig gepersonaliseerde gids met alle informatie: van vliegtuigtickets en treintickets (met aanwijzingen hoe je in het treinstation kan geraken) tot hotelvouchers, kaarten, restaurantaanbevelingen, bezienswaardigheden in elke stad, alsook een noodnummer waarop het agentschap op elk moment van de reis 24/7 gecontacteerd kan worden. Het is een handleiding die zeer in trek is bij de klanten, zij merken dat er een verschil is wanneer ze reizen met dit bureau.

De geschiedenis en reputatie van 'Spain is More' is onverslaanbaar,met nu zo een 8 collega's en 5 verschillende nationaliteiten in slechts 8 jaar. Het belangrijkste voor 'Spanje is meer' is de kwaliteit en persoonlijke service die elke klant ontvangt. Ze werken graag met hun klanten in hun moedertaal en op een geïndividualiseerde manier, waardoor ze zich zo comfortabel mogelijk voelen. Spain is More neemt alleen nieuwe landen op in hun bedrijfsportfolio wanneer ze klaar zijn om hen in hun moedertaal te dienen en wanneer ze 100% zeker zijn dat ze hen hetzelfde niveau van kwaliteit en tevredenheid kunnen bieden als in de landen waar de rest van hun klanten vandaan komen. Voor dit aankomende jaar, 2018, hebben ze nieuwe markten opgenomen met Duitsland en Zweden. Voor het volgende jaar denken ze al na over welke markten ze moeten opnemen, maar kunnen ze nog niet bekendmaken.

Bezoek ze op hun webpagina, Facebook of tripadvisor om de mening van klanten te lezen met dit bureau en ontdek hun tevredenheid en de kwaliteit die ze kregen aangeboden. Reizen met 'Spain is More' is een goede deal!

 

LEONOTICIAS

Woensdag, 20 december 2017

Terug