Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Costa Verde Express Mini-Cruise: 3 dagen luxe op rails

Ervaar de fantastische trein 'La Costa Verde Express' op een halve route - een unieke ervaring voor degenen die het leven willen ervaren in een van 's werelds beste luxe treinen.

2023-11-28

La Costa Verde Express - Minicruise

La Costa Verde Express rijdt normaal gesproken langs de hele noordkust van Spanje, tussen Bilbao en Santiago de Compostela.

Maar op bepaalde dagen gedurende het jaar is het mogelijk om dezelfde fantastische treinreis te ervaren op een kortere route.

De minicruise-tour is voor 2 nachten/3 dagen in de Gran Clase Suite aan boord van dezelfde luxe trein, La Costa Verde Express, die normaal gesproken tussen Bilbao en Santiago de Compostela reist. Tijdens de minicruise heb je de keuze tussen twee routes: Bilbao en Oviedo of Bilbao en León:

 


De reis tussen Bilbao en Oviedo volgt hetzelfde programma en dezelfde route langs de Spaanse noordkust, Costa Verde, zoals het normaal zou doen, maar eindigt in Oviedo in plaats van door te gaan naar Santiago de Compostela - zie het dagelijkse programma tussen Bilbao en Oviedo in deze link.

De data voor deze route in 2024 zijn als volgt: 1 mei, 26 juli, 4 september, 18 oktober.

 


De reis tussen Bilbao en León volgt het programma van de Expreso de la Robla-reis naar het prachtige en authentieke binnenland. Hier reis je op de oorspronkelijke smalspoorlijn van La Robla, die door de bergen en historische dorpen kronkelt. Deze spoorlijn werd eerder gebruikt om steenkool te vervoeren van de La Robla-mijnen naar de havenstad Bilbao. In vergelijking met de treinreis met de Expreso de la Robla, zul je geüpgradede restaurants en grotere suites ervaren in de trein, inclusief tweepersoonsbedden in plaats van stapelbedden en grotere badkamers - zie het dagelijkse programma tussen Bilbao en León in deze link.

De datum voor deze route in 2024 is 9 mei.

 


 

Klik hier voor meer informatie over de prachtige Costa Verde-trein

 

Net als bij onze andere treinreizen biedt Spain is More aan om accommodaties voor en na de treinreis te regelen, evenals vervoer - zowel lokaal treinvervoer als een privéchauffeur, en vluchtreizen indien gewenst.

De prijs voor deze mini treinreis, inclusief volpension, entertainment, alle bezoeken en nog veel meer volgens het programma, bedraagt € 2.300 per persoon. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 1.800.

(Spain is More behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen, beschikbaarheid en andere aanpassingen aan te brengen).

We kijken ernaar uit van je te horen!

 

Blog over luxe treinreizen in Spanje

Terug