Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Redenen voor een actieve vakantie.

Hoewel vakanties meestal geassocieerd worden met een periode van rust, met verblijven op het strand en, in feite, een periode van absolute en aangename inactiviteit, zijn er velen die zich uiteindelijk gaan vervelen op zo’n vakantie. Iets wat voornamelijk actievere mensen treft en iets dat botst met de typische vakantiebestemmingen.

2018-05-07

Hier vertellen we over 5 redenen waarom u dit jaar een "actieve" vakantie zou moeten overwegen:

ONTSPANNING: We leven in een wereld van stress waar ons dagelijks leven in de meeste gevallen wordt verminderd, om te werken, te eten en te slapen. Strandbestemmingen zijn vaak overvol, wat betekent dat ons stressniveau niet naar beneden gaat. Een vakantie in de natuur geeft ons de mogelijkheid om te ontspannen door ons veel meer geïsoleerd te voelen.

ZUIVERING: Steeds meer mensen leven in stedelijke kernen ver van de natuur, waardoor we op plaatsen leven met een hoge mate van vervuiling. Actief toerisme biedt ons de mogelijkheid om ons lichaam te zuiveren.

VERKENNING: Een actieve vakantie biedt je de mogelijkheid om op een andere manier een plek te ontdekken tijdens het beoefenen van een activiteit.

CONTACT MET DE NATUUR: De toerist houdt op om alleen maar een waarnemer te zijn om deel uit te maken van de omgeving. Door middel van sport kan je je echt mengen in de omgeving.

VERLIES GEWICHT: Iedereen komt een paar kilo bij tijdens de vakantie. Tijdens vakanties verlaten we de sportschool en geven we ons over aan het "goede leven". Als we actief toerisme als vakantiemodus kiezen, zullen we niet aankomen, maar we zullen zelfs gewicht verliezen door activiteiten te doen die we normaal niet doen.

Als deze redenen je overtuigd hebben, kijk dan wat Spain is More je kan bieden: te voet of met de fiets over de Camino de Santiago, of om het op een heel andere manier te doen, met de Kayak. Als de Camino de Santiago niet is wat je zoekt, dan misschien wel een multi-avontuur vakantie met verschillende uitdagingen, of een mountainbike route door de Picos de Europa? Als de fiets niet voor jou is, maar je houdt van wandelen, dan is een wandelvakantie door verschillende valleien van de Picos de Europa de misschien wel het juiste uitje voor jou.

Mis de kans niet om op een andere manier te reizen!

Terug