Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Fietsen door de pieken van Europa

Spain is More, heeft een nieuw avontuur opgezet in het Picos de Europa National Park met vijf etappes vol wilde en heerlijke ervaringen

2018-05-30

Picos de Europa på mountainbike

Sport, keuken en natuur komen allemaal samen terwijl je op de fiets de wildste kant van de Picos de Europa ontdekt. Het Cantabrische gebergte is de ruige plaats waar "Spain is More" heeft besloten zijn nieuwste reis te ontwikkelen.

In samenwerking met het gespecialiseerde lokale bedrijf, 'Pedales de León', zullen ze hun eigen pakket lanceren om een ​​echt wilde ervaring te beleven. Je mountainbike zal het middel zijn waarmee je plaatsen ontdekt, die zelfs onbekend zijn bij de lokale bevolking, zoals het heiligdom van de Maagd van de Velilla. Het is een manier om dit Nationaal Park open te stellen voor de rest van de wereld, onbekend met dit ongeëvenaarde natuurlijke juweel in Spanje.

De etappes zijn ongeveer 45 kilometer lang in gebieden die echt wild zijn, en zijn verrassend onaangeroerd door bezoekers. Het is mogelijk om het te doen met uw eigen fiets of een huurfiets. Transport is geen probleem, Spain is More neemt de organisatie van de hele reis over vanaf het moment dat u uw voordeur verlaat.

Picos de Europa is de ideale locatie voor avontuur, vergezeld van de puurste en meest inheemse gerechten, genieten van de beste smaken van dit berggebied is gegarandeerd. Je zult niet alleen een van de zeven Leonese natuurreservaten ontdekken, maar ook de typische producten die León de hoofdstad van de Spaanse gastronomie 2018 hebben gemaakt. 

Een reis door de natuur, gecombineerd met de hoofdstad van León. Een pakket dat begint en eindigt in León, om te genieten van de historische monumenten, tapas, restaurants en wijnen.

Zeven dagen in totaal met een volledige ervaring: aankomst in León op de eerste dag, de volgende dag het begin van de vijfdaagse route en vervolgens terug naar León om de laatste nacht in deze prachtige stad door te brengen.

 

5 fasen

Cistierna - Crémenes

Crémenes - Oseja de Sajambre

Oseja de Sajambre - Boca de Huérgano

Boca de Huérgano - De Mata de Monteagudo (heiligdom van de Virgen de la Velilla)

La Mata - Cistierna met een taxi terug naar León om de rest van de dag in de hoofdstad door te brengen

BOEK deze reis hier

Terug