Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Vergelijking van Vier Luxe Treinreizen door Spanje

Welke Luxe Treinreis Moet Ik Kiezen?

2023-11-30

Spanje herbergt enkele van de meest luxueuze treinreizen ter wereld en biedt een unieke combinatie van comfort, cultuur en natuur. In dit artikel vergelijken we vier luxe treinreizen: Transcantábrico Gran Lujo, Al-Andalus, Costa Verde Express en Expreso de la Robla, om je een overzicht te geven van hun unieke kenmerken en aanbiedingen.

Transcantábrico Gran Lujo

Transcantábrico Gran Lujo is het toppunt van luxe treinreizen in Spanje en behoort tot de meest luxueuze ter wereld. Het onderscheidt zich voornamelijk door de omvang van de kamers, die 10 m² zijn en ongeëvenaard comfort bieden. De prijs begint bij 8900 euro per persoon en de trein reist langs de noordkust van Spanje, van San Sebastian tot Santiago de Compostela gedurende 8 dagen, en biedt een onvergetelijke reis met uitzicht op de prachtige landschappen van Spanje.

Al-Andalus

Al-Andalus, dat 7 dagen door Andalusië in Zuid-Spanje rijdt. De trein is qua luxe vergelijkbaar met Costa Verde Express. Het biedt twee soorten kamers: Cabina Gran Clase (6,5 m²) en Cabina Suite Deluxe (8,5 m²). De kamers veranderen overdag in lounges en in de suite zijn de bedden 150x200 cm, terwijl Gran Clase twee aparte bedden heeft van 80x185 cm elk. Prijzen beginnen vanaf 5600 euro per persoon (6700 euro voor de suites).

Costa Verde Express

Costa Verde Express, met 23 kamers en ruimte voor 46 personen, biedt een reis van 6 dagen langs de pittoreske noordkust van Spanje tussen Bilbao en Santiago de Compostela. De bedden meten 120x185 cm, wat zorgt voor een comfortabele rust. De prijs voor deze ervaring begint vanaf 4500 euro per persoon, wat het tot een exclusieve en onvergetelijke reis maakt.

Expreso de la Robla

Expreso de la Robla is een meer betaalbare optie, maar nog steeds van hoge kwaliteit. Deze tour biedt een voorproefje van 3 dagen luxe treinreizen en kost vanaf 1100 euro per persoon. Het reist naar het zuidwesten van Bilbao naar León en biedt stapelbedden van 70x180 cm, ideaal voor degenen die avontuur zoeken zonder comfort op te offeren.

Gemeenschappelijk voor alle treinreizen

Bij al deze treinreizen is het concept hetzelfde: ervaringen langs de route, waarbij passagiers met een luxe bus naar bezienswaardigheden worden vervoerd die iets verder van het spoor liggen. Elke gast heeft een eigen compartiment met een bed en een eigen badkamer met douche. Het interieur wordt mooier en beter afgewerkt naarmate de reis exclusiever is, maar de functies blijven hetzelfde.

Dit artikel geeft een overzicht van de verschillende opties voor degenen die de schoonheid van Spanje willen ervaren via een luxe treinreis. Elke treinreis heeft zijn eigen unieke karakter, maar ze delen allemaal een toewijding aan luxe, comfort en onvergetelijke ervaringen.

Neem contact met ons op en boek vandaag nog je luxe treinavontuur in Spanje.

Spain is More behoudt zich het recht voor om wijzigingen in prijzen en fouten in de informatie voor te behouden.

Terug