ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com

5 redenen om de Camino Lebaniego te wandelen.

Fecha: 2018-06-06

Ken je de bedevaartsroute 'Camino Lebaniego' die van de baai van de Golf van Biskaje naar het nationale park Picos de Europa in het Cantabrische binnenland gaat? Niet? Dan is dit artikel iets voor jou - we geven je ook 5 redenen waarom je deze stap moet zetten voordat alle anderen deze Camino in de gaten krijgen.

De mooie en gevarieerde natuur

Camino Lebaniego is misschien wel de mooiste van alle Camino's - op deze route veranderd de natuur regelmatig over een relatief korte afstand. Het startpunt is aan de prachtige zandstranden van de Noordkust, daarna wandel je langs rivieren met kleine watervallen, over groene glooiende heuvels naar de dramatische bergen in het binnenland. Klik hier om meer over de natuur te lezen.

Meer dan een gewone camino-wandeling

Libanan i Fuente Dé, Norra Spanien.

De Camino Lebaniego is perfect voor iedereen die de Camino wil lopen, maar tegelijkertijd iets meer wil ervaren. Tijdens onze reis wandel je over dit prachtige pelgrimspad en ervaar je de bergen van Picos de Europa. Onderweg kan je veel gezellige activiteiten doen die niet op andere Camino's te vinden zijn. Geniet van pittoreske stadjes zoals Lebeña, Potes, Mogrovejo, enz. En verblijf meerdere nachten in levendige steden zoals Bilbao / Santander, waar je het Guggenheim-museum kunt bezoeken en kunt genieten van prachtige zandstranden.

Een onontdekte en verborgen camino

 

Camino Lebaniego i Norra Spanien.

erwijl de Camino Francés(de Franse route) in de zomermaanden door steeds meer pelgrims wordt bewandeld, is de Camino Lebaniego nog vrijwel onbekend. Hier kun je een volledige dag wandelen zonder een enkele pelgrim tegen te komen! De enige geluiden die worden gehoord zijn prachtige vogels en af en toe een "Muuu" van de koeien.

Flexibele en gevarieerde route in een korte reisperiode

Camino i Kantabrien, Norra Spanien.

Veel mensen kunnen hun werk, familie, vrienden en / of hun partner niet achterlaten om 30 tot 40 dagen de hele noordkust Camino of de Franse Camino te bewandelen. De Camino Lebaniego is perfect voor diegenen die slechts één week vakantie beschikbaar hebben en een pelgrimstocht willen voltooien. De Camino Lebaniego duurt 6 wandeldagen en daarna kunt u nog eens twee dagen prachtige ervaringen opdoen in Picos de Europa. Bovendien is het makkelijk om een ​​paar nachten extra in Potes, Bilbao of Santander te verblijven. Perfect voor iedereen die maar een week beschikbaar heeft voor zijn of haar Camino.

Uitzonderlijk goed eten

Het is geen geheim dat Cantabrischegerechten tot de beste van Spanje behoren. Na de Camino Lebaniego-route zijn er verschillende restaurants / bars waar je kan genieten van lokale delicatessen. Klik hieren lees meer over de gerechten die je niet mag missen. Smakelijk!

Zorg ervoor dat je de Camino Lebaniego ervaart voordat iedereen zijn ogen op deze Camino richt. Klik hierom meer te lezen over onze reis op Camino Lebaniego. Vul dit contactformulierin en we komen terug met een reisvoorstel volgens jouw wensen. ¡Buen Camino Lebaniego!

Terug

Onze meest populaire reizen in noord-Spanje


De Camino op de fiets (León-Santiago)

De Camino op de fiets (León-Santiago)

Vanaf 1.195 /pers.

Lees verder
De Camino op de fiets (León-Santiago)

De Camino op de fiets (León-Santiago)

Vanaf 1.195 /pers.

Lees verder
Camino del Norte (Avilés-Santiago)

Camino del Norte (Avilés-Santiago)

Vanaf 1.475 /pers.

Lees verder
Rondje door Baskenland en Cantabrië via de Costa Verde

Rondje door Baskenland en Cantabrië via de Costa Verde

Vanaf 970 /pers.

Lees verder

Meld je aan voor onze blog

Op maat gemaakte Camino reizen
Webmap| Hoe te reserveren| Vragen| Links| Gebruiksvoorwaarden| Wettelijke waarschuwing| Contact Veilig betalen met: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal