Deze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de site goed te laten functioneren en om gebruiksstatistieken te genereren.
Door verder te browsen begrijpen we dat je akkoord gaat met ons ookiebeleid

Vakantie in Galicië

Galicië is prachtig en een betoverende bestemming door haar diepgewortelde tradities, de adembenemende landschappen en het zachte klimaat. Het land is onbeschrijfelijk groen, de zee indrukwekkend blauw, de mensen zijn bijzonder vriendelijk en de gastronomie voortreffelijk, in het bijzonder alles wat met vis en zeevruchten te maken heeft.

In Galicië liggen verbazend mooie plekken verscholen: de stranden met adembenemende kliffen, pittoreske havens langs de Costa de la Muerte (de Kust van de Dood, vanwege de talrijke schipbreuken), de Rías Altas (de noordelijk gelegen getijrivieren langs de westkust), met fantastische stranden, indrukwekkende steden en mooie vissersdorpjes, en natuurlijk de Rías Bajas (de zuidelijker gelegen getijrivieren langs diezelfde westkust), met talrijke natuurparken en kleine baaien. Het groene hart van Galicië ligt bezaaid met piepkleine dorpjes en gehuchtjes.

De Galiciërs zijn edelmoedig, maar ook introvert, gewend om verre reizen te maken, gehecht aan tradities, en ze zien zich vaak verplicht op riskante manier hun brood te verdienen aan of op zee, maar één ding is zeker: in Galicië voel je je welkom.

In deze streek kan je alle mogelijke sporten beoefenen, zoals hiking, golf en watersporten. In Galicië is er ook een breed aanbod aan kuuroorden, die tegenwoordig zeer in de smaak vallen. Nergens anders in Spanje heb je zoveel keuze op het gebied van thermale badplaatsen: uitstekende kuuroorden, hotels met spa, warmwaterbaden... Een genot voor al je zintuigen!

In Galicië vind je ontspanning, prachtige plekjes om te bezoeken, natuur, landelijk toerisme, uitstekende gastronomie en schitterende stranden… Wat heb je nog meer nodig?

Populairste reizen

Galicië: geheime juweel van Spanje

8 dagen Vanaf 895EUR/pers
Galicië: geheime juweel van Spanje
Populairste reizen

Camino de Santiago - Pelgrims Roadtrip

9 dagen Vanaf 855EUR/pers
Camino de Santiago - Pelgrims Roadtrip
Populairste reizen

Reis naar de parels van Noord-Spanje in historische Parador-hotels

11 nachten Vanaf 1295€/pers
Reis naar de parels van Noord-Spanje in historische Parador-hotels

Onze blog

Meer blogberichten bekijken